ben asya kliplerine klip hazırlayıp youtube de paylaşıyorum kliplerimi tik toka da koyayım dedim tik tok ekibi klipte ki öpüşme sahnelerini çıplaklık mı zannediyor nedir anlamadım çıplaklık içeriyor diyip klibimi kaldırıyor oda yetmiyor bide paylaşım yapma beğeni atma yorum yapma mesaj atma özelliklerimi engelliyor şarkıdan bile klibimi kaldırıyordu tik tok ekibi o sorunu çözdüm sese efekt koyunca şarkıdan dolayı klibi kaldırmıyor ama bu seferde ortada çıplaklık olmadığı halde çıplaklık diye klibimi kaldırıyor klipte en fazla öpüşme sahneleri var daha detaylı bişey yok o sahneler de çok normal sahneler tik tok ekibi benimle dalga geçiyor resmen napacam bilemiyorum itiraz da ediyorum ama sonuç yok yani tik tok ekibinden boş yere ceza aldım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi yapmışlar internete onları izlemek için mi para veriyoruz ergen kaç yaşındasın sen
boş yapma ergen sensin sen izleme sana izle diyen yok ama öpüşme genelde dizilerde var hayatında hiç görmemiş biriymişsin gibi gelip burada laf kabalığı yapma terbiyesiz bide hakaret ediyor neresi iyi normal bir video
Valla ellerine sağlık tiktok ekibinin
yanlış düşünüyorsun bunu bil tik tok ekibi haklı değil
Sen tüktoku kullanmayı bilmiyosun uygulamanın amacı içeriği kendin üretmen senin yaptığın emek hırsızlığı milyon dolarlık para harcanarak çekilen sahneleri birkaç mb harcayarak indirip paylaşmak orası youtube shorts değil biraz orjinal olun vizyonunuz olsun
birincisi içerik çalmak değil bilmiyorsun konuşma diziyi siteden açıp kesitler alıyorum birleştirip editliyorum yani coloru şarkısı bunlar uzun iş ve emek istiyor bu tarz klipler yapan youtube kanalları var onları hiç görmedin mi benim kliplerim de onların aynısı kendim editliyorum ve izlemek için dizi arayanlara izlenecek dizi bulmalarını sağlamış oluyorum diziyi beğenenler dizi adını görüp açıp full halini izliyor bir edit yapmak ne kadar zaman alıyor biliyor musun hayır senin gibi cahiller bunu anlayamaz zaten
Bunun yeri tiktok değil.
yo tik tok da herkes paylaşıyor kime göre neye göre yeri değil
Zannetme ki senin paylaşım yapmanı pusuda bekleyen bir ekip ya da birisi var. Keşfet düşüyorsan ve bunu biri görüyorsa ya da takip edenlerden birisi şikayet ediyordur şikayet üzerine ceza alıyorsun.
birincisi her video kolay kolay keşfete düşmez klibi yayınladıktan hemen sonra asla düşmez klibi yayınlar yayınlamaz kim görüyor da şikayet ediyor da klip kaldırılıyor ikincisi başkaları da paylaşıyor onlara niye bişey olmuyor
Oncelikle bunu bizzat yaşadım çevremde de yaşayanlar var. Ben direk keşfete düştürmüştür demedim zaten. Çoğu zaman görüyorum 20 beğenili 100 görüntülenmeli bir video bile keşfette. Neye göre nasıl düşüyor bilemem ama takipçin çok olsun az olsun farketmiyor hele de takipçin şikayet ettiyse bakıyor bunu problem olarak görüp ceza verebiliyor. burada anlatmak istediğim daha çok şu; pisliğine bu durumu yapanlar olabilir şaşırmamak gerek yani.
ama tik tok ekibi de neyin çıplaklık olup neyin çıplaklık olmadığını anlayamayacak kadar cahil mi klipte aşıkların öpüşme sahneleri oluyor sadece sevgili çiftleri bilirsin öpüşürler bunun neresi çıplaklık öpüşmek ne zamandan beri çıplaklık olarak görülüyor neye göre kime göre çıplaklık
Dediğim gibi bir soru sordun yaşadığımı ve olacak ihtimali paylaşıyorum detayina kadar bilemicem. Ama şu var ki mesela adam dize kadar gelen deniz şortundan az daha kısa şortla balkona çıkmış bir video atıyor ve mustehcen görüntü topluluk kurallarına aykırı diye kaldiriliyor ne kadar saçma dimi? Aldığı uyarı da platformumuzda çocuk kullanıcılarımızın olduğunu unutmayalim fasa fiso. Sonra şikayet etme kategorilerine baktığın zaman 18 yaş alti uygunsuz görüntü ve hareketler diyor. Üstelik 1 kere o uyarıyı alınca işte bu sefer hesabin bir süre gözlem altında gibi oluyor.
tik tok ekibi saçmalıyor başka klip paylaşanlara değil bana yapıyor sadece
Ne diyebilirim geçmiş olsun.
saol ama keşke geçse 😢
YouTube zaten Tiktok, u taklit ediyor video paylaşımında
yok konu o değil
Baktı müşteri kaybediyor Tiktok gibi olmaya çalışıyor konu ne🤔
youtubeden bahsetmiyorum beni uğraştıran tik tok
Tiktok: dalga geçiyoruz
belli