Geç kalmışsın şimdi PC paraları çok çok fazla en iyi alabilicegin sistem gtx1650s ekran kartı Ryzen 5 3500x işlemci 16gb 3200mgh ram 650w silver power supply 240gb 2'5 ssd 1tb harddisk
Masaüstü düşünüyorsan kendin topla, dizüstü alacaksan apple al, m1 işlemcili olsun tabii ders vs için düşünüyorsan. Oyun için istiyorsan msı, asus, hp iyidir. İntelde min i7 işlemci olsun amd alacaksan minimum ryzen7 olsun.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam islemciye dikkat edecegim apple pahali geldi is ve gunluk kullanimda rahat sorun yaratmayacam uzun sureli bisey olsun istiyorum hp deme asla almam o hatayi 1 kere yaptim asla tekrarlamam. Asus bi laptop var yillardir kullanıyoruz hala cok iyi tek sorunu hoparloru gec calisiyodu o sorunu biraz can sıkıcıydı fakat onun dışında kasma donma isinma fan problemiyle hic karsilasmadim msi ile alakali bilgim yok aralarinda fiyat olarakta uygun olani hangisidir agir oyunlar oynamayacağım videolar film dizi izleyip islerimde kullanabilecegim bahsettigim kasma donma isinma fan vs aksakliklarla ugraatirmyacak marka ve model nedir sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geç kalmışsın şimdi PC paraları çok çok fazla en iyi alabilicegin sistem
gtx1650s ekran kartı
Ryzen 5 3500x işlemci
16gb 3200mgh ram
650w silver power supply
240gb 2'5 ssd
1tb harddisk
İtopya da ki hazir sistemlerde 10k ya bu sistemden daha iyileri var :)
En son 3 hafta önce bakmıştım
Durumumuz simdiye el verdi. burada model ve markadan bahsetmemissin ne alayim tan
Masaüstü düşünüyorsan kendin topla, dizüstü alacaksan apple al, m1 işlemcili olsun tabii ders vs için düşünüyorsan. Oyun için istiyorsan msı, asus, hp iyidir. İntelde min i7 işlemci olsun amd alacaksan minimum ryzen7 olsun.
Tamam islemciye dikkat edecegim apple pahali geldi is ve gunluk kullanimda rahat sorun yaratmayacam uzun sureli bisey olsun istiyorum hp deme asla almam o hatayi 1 kere yaptim asla tekrarlamam. Asus bi laptop var yillardir kullanıyoruz hala cok iyi tek sorunu hoparloru gec calisiyodu o sorunu biraz can sıkıcıydı fakat onun dışında kasma donma isinma fan problemiyle hic karsilasmadim msi ile alakali bilgim yok aralarinda fiyat olarakta uygun olani hangisidir agir oyunlar oynamayacağım videolar film dizi izleyip islerimde kullanabilecegim bahsettigim kasma donma isinma fan vs aksakliklarla ugraatirmyacak marka ve model nedir sence
www.akakce.com a gir bilgisayar kategorisinde 15 bin lira üst limiti koyup en pahalı hangisiyse oradan bakmaya başla
Ora guvenilir gelmiyo hic
Akakce direk satıcı değil, fiyat karşılaştırması yapıyor
Ne için kullanacağın önemli bir de laptop mu düşünüyorsun? Çok fazla önerilecek bilgisayar var
Parça parça alıp kasayı tamamlamak daha etkili kardeşim öyle yaptı 16 bine filan topladı kasayı
ne amaçla kullanacaksın, masaüstü mü laptop mu
Laptop mu
Msi markası al
Isinma kasma donma fan yazilim problemleriyle karsilasmam degilmi hp de olduğu gibi