İnternet & Teknoloji konusunda 373 cevap paylaştı.
%99'luk kısmı boşa vakit kaybı ve bilgi kirliliğiyle dolu ama maalesef özellikle kadınlar buradaki sahte ilginin bağımlısı olduğundan tamamen terk etmeyi göze alamıyolar.
Ne alakası var? öz güvenin düşük olduğu ve eleştirilmeyi sevmediğin için kullananlara çamur atma. sevmediğin biri olursa engelle gitsin engel denen bir şey var, ayrıca şu an kullandığın da sosyal medya hesabı bilmiyorum fark ediyor musun
Evet haklısın özgüvenim yok burası da sosyal medya fakat burada kimse kimseyi tanımıyor ayrıca kendi adımı resmimi koymadım benim instagram kullanmama nedenim zorbalık görüyorum engel denen bişey var engelleyince de bu sefer fake hesap açıp ordan rahatsız ediyolar
Bende sürekli yaşıyorum hangi sosyal medya olursa olsun rahatsız eden insanlar sürekli olacak. gerçek hayatta bile oluyor yani hayatın her yerinde bu s*alak insanlar var, bu yüzden bu gereksiz insanları dikkate almamalıyız
Bir de herkesin her an sana ulaşabileceği bir konumdasın, bu da pek bana göre değil. Telefon numaram samimi olduklarımda var sadece, onlar ulaşabilse kâfi.
Kiz ne alakasi var allah seni napmasin wppwpw keske gunumuz iliskileride oyle olsada mutlu olsak gerci sosyal medya kullanmayipda oyle olan da var insanin iciyle alakali ya insallah duzgun insanlarla karsilasiriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
KS dışında sosyal medyam yok. Hiç yokluğunu hissetmedim.
%99'luk kısmı boşa vakit kaybı ve bilgi kirliliğiyle dolu ama maalesef özellikle kadınlar buradaki sahte ilginin bağımlısı olduğundan tamamen terk etmeyi göze alamıyolar.
Akrabalarimin ve arkadaslarimin oldugu bi instagramim var nadiren fotograf paylasirim onlarda toplu cekilmis olanlar zaten
Gerekli olduğu için değil kullanmak mutluluk ve zevk verdiği için kullanıyoruz
Ne alakası var? öz güvenin düşük olduğu ve eleştirilmeyi sevmediğin için kullananlara çamur atma. sevmediğin biri olursa engelle gitsin engel denen bir şey var, ayrıca şu an kullandığın da sosyal medya hesabı bilmiyorum fark ediyor musun
Evet haklısın özgüvenim yok burası da sosyal medya fakat burada kimse kimseyi tanımıyor ayrıca kendi adımı resmimi koymadım benim instagram kullanmama nedenim zorbalık görüyorum engel denen bişey var engelleyince de bu sefer fake hesap açıp ordan rahatsız ediyolar
Bende sürekli yaşıyorum hangi sosyal medya olursa olsun rahatsız eden insanlar sürekli olacak. gerçek hayatta bile oluyor yani hayatın her yerinde bu s*alak insanlar var, bu yüzden bu gereksiz insanları dikkate almamalıyız
Çok gerekli bir şey degil sadece telefona bağımlılık yapıyor
sosyal medyaya bence de gerek yok. çokta gerekli değil zaten.
Ben de kullanmıyor ve gereksiz buluyorum.
Dimii yaa moral bozmaktan başka bişey değil
Bir de herkesin her an sana ulaşabileceği bir konumdasın, bu da pek bana göre değil.
Telefon numaram samimi olduklarımda var sadece, onlar ulaşabilse kâfi.
En korktuğum şey de o zaten dost var düşman var hele fakeden yazmaları yok muu yok aga kalbim dayanmaz öyle şeylere
Hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
En temizi böyle bence, kafa rahat.
değil evlenince sosyal medya kullanmam
Evlendikten sonra ne degisiyoki esini sosyal medyada ariyomus gibi bi anlamda cikabilir burdan
@oznurzeynep94 sosyal medyada zaman harcayacağıma eşimle ilgilenirim
Kiz ne alakasi var allah seni napmasin wppwpw keske gunumuz iliskileride oyle olsada mutlu olsak gerci sosyal medya kullanmayipda oyle olan da var insanin iciyle alakali ya insallah duzgun insanlarla karsilasiriz
@oznurzeynep94 inşallah bebişim
Amin canim <3
Vallahi bravo. Sen gerçekmisin acaba
Hayır bence kesinlikle değil
Gerekli değil bence olmasada olur
Yok ya gerekli değil ama uyuyoruz işte zamana
Herşeyden geri kalıyorsun ama
Şahsi hesabım yok fake var bişeyden geri kalmam ben. d
Açınca herkes zorbalık yapıyo şöylesin böylesin o. rspu felan diyolar yüreğim kaldırmıyor
O zaman good kafan daha rahat olur
Yeah