Wp de konuşurken kız arkadaşım mesaj atıyor ve siliyor sonra. Sorunca yok bir şey diyor ne yazdığını nasıl öğrene bilirim. Onu gösteren bir uygulama bir program var mı bildiğiniz. Sürekli yapıyor bunu yazıp yazıp mesaj atıyor ve sonra siliyor sonra konuyu değiştirmeye çalışıyor ben fark dedim zannedip
Araştırırken bir uygulama buldum denedim ama çalışmadı.
Uygulama Adı : Notification History diye bir uygulama sizin bildiğiniz bir uygulama var mı?
Araştırırken bir uygulama buldum denedim ama çalışmadı.
Uygulama Adı : Notification History diye bir uygulama sizin bildiğiniz bir uygulama var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Whatsapp plus indir, cok secenekli bi uygulama
Tamamdır teşekkürler 👍
Bence yanlış noktaya odaklanıyorsunuz.
Neden?
Bir kere bunu yapması normal bir şey değil. Amacınız konuşmak sonuçta, sürekli mesaj silip ilgi çekmeye veya trip atmaya çalışıyor bence. Geç cevap veriyor olabilir misiniz?
Hayır bu güne kadar hiç cevap vermedim. bende ufak bir takıntı var birisine mesaj attım mi o yanlış oldumu siler geri atarım ve onada bunu söyledim o olsun yanlis olsa bile silme dedi ama kendisi siliyor bende ne yazdın sildin diyorum yok bir şey diyor her seferinde bende merak ediyorum ne yazıp. siliyor diye artık bunu ona soyledim açıkça benim yaptığım bir şeye kızıyorsun aynisini kendinde yapma dedim tamam dedi ama yapıyor
Ben size geç cevap vermenin kötü bir şey olduğunu kastetmiyorum. İşiniz vardır sonra cevap verirsiniz, bu çok ayrı bir konu. Yok bir şey dediyse kesin trip atmış size, üzücü. Bakın sizin yaptığınız doğru bir şey onun ki yanlış bir davranış, ağırlığınızı koyun ortaya. Haklıysanız bir konuda onu savunun. Ya da şöyle bir şey yapabilirsiniz o muhtemelen bu silme işlemini farklı bir şekilde anlıyor, bunu onunla güzelce konuşarak anlatın. Üstelik diğer yazılarıda okudum, Whatsapp Plus falan yüklemeyin verilerinizi mi kaybetmek istiyorsunuz o tür uygulamalar tehlikelidir yüklemeyin.
Bana gec cevap verdiğim zaman trip atacaksa hiç yazmasın daha iyi neden diyecek olursan o okuyor hala ben ona yazdığımda cevap veremez ben çalışıyorum ( Otobüslerde host/muavin olarak ) ben bugün yola çıksam 5 gün sonra bilemedin 10 gün sorna geliyorum 1 ay eve gelmedigim oluyor benim işten dolayı ki bunuda biliyor kendisi. Ama dediğim gibi böyle yapması üzdü açıkçası o yuzden bir şey soyleyipte kalbinde kirmak istemiyorum çünkü ikimizde ciddi düşünüyoruz
Ciddi düşünüyoruz değil, ciddi düşünüyorsun bunları sen yapıyorsun. Onun kalbini kırmadan önce ona bunları bir kez daha içten söyle böyle yapmak daha iyi olur inanın bana. Ha yok yine olmuyorsa sen bilirsin artık. Ben olsam böyle biri olsa karşımda devam etmem daha fazla.
Evet ben ciddiyim ki bunu ona söyledim aileside biliyor ciddi olduğumu benim ailem de biliyor. Hatta annesiyle tanıştım. Ve onumuzdi Ağustos ayında da aileler birbirini tanıyacaklar ya da oda ciddi dusunuyor ya hani
O ne kadar ciddi bu önemli.
Wp aero
Tamamdır teşekkürler 👍
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!