İnternet & Teknoloji Son dönemlerde sizi heyecanlandıran bir teknoloji gelişmesi var mı? Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben Metaverse'e dair tüm gelişmeleri merakla takip ediyorum. Bakalım gelecek orada mı olacak, göreceğiz. Son dönemlerde sizi heyecanlandıran bir teknoloji gelişmesi var mı? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Metaverse’e aşırı heyecanlıyım. Bakalım nasıl bir şey olacak? 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Ben de öyle. Yorumla
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sana katılıyorum, Metaverse beni de çok heyecanlandırıyor ve meraklandırıyor. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Bakalım gelecekte neler göreceğiz. Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl sahte cennet yapmaya çalışıyor lar sakın kullanmayın ben söylüyorum 0 0 Yorumla
servetkrmn52 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Coinlerden bekliyoruz bi heyecan işte 0 4 Yorumla Digiboi +1 yıl Günlük trader mısın kral? Yorumla servetkrmn52 +1 yıl Yok kanka o kadar değil şu an Yorumla Digiboi +1 yıl Al-sat işi iyi takip gerektirir. Yorumla servetkrmn52 +1 yıl Aynen bayağı bilmek lazım zaman ayırmak lazım Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Uzay 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Milyon yıldır insanları heyecanlandırıyor o 😂 Yorumla safaktr05 +1 yıl Aynen öyle uzaylilari bulursak dahada heyecenli olur Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Mius 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl O nedir? Yorumla B0RN0VALI +1 yıl Savunma sanayi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Metaverse’e aşırı heyecanlıyım. Bakalım nasıl bir şey olacak?
Ben de öyle.
Sana katılıyorum, Metaverse beni de çok heyecanlandırıyor ve meraklandırıyor.
Bakalım gelecekte neler göreceğiz.
sahte cennet yapmaya çalışıyor lar sakın kullanmayın ben söylüyorum
Coinlerden bekliyoruz bi heyecan işte
Günlük trader mısın kral?
Yok kanka o kadar değil şu an
Al-sat işi iyi takip gerektirir.
Aynen bayağı bilmek lazım zaman ayırmak lazım
Uzay
Milyon yıldır insanları heyecanlandırıyor o 😂
Aynen öyle uzaylilari bulursak dahada heyecenli olur
Hayır yok
hayır yok