İnternet kabloları önce çalındı, sonra geri onarıldı. Çalınınca internet gitti, o ara iptal ettirdim. Onarıldı diye bugün yine başvurdum. Bu mesajı atmışlar.
Degerli Musterimiz, Turk Telekom'un avantajli internet dunyasina katilmaniza az kaldi. Internet kurulumunuzu gerceklestirmek icin sizi 19/04/2022 tarihinde ziyaret edecegiz. Hep birlikte gecirdigimiz bu zor gunlerde yasanan yogunluk nedeniyle gecikmeler olabiliyor. Gecikme olmasi durumunda anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
Degerli Musterimiz, Turk Telekom'un avantajli internet dunyasina katilmaniza az kaldi. Internet kurulumunuzu gerceklestirmek icin sizi 19/04/2022 tarihinde ziyaret edecegiz. Hep birlikte gecirdigimiz bu zor gunlerde yasanan yogunluk nedeniyle gecikmeler olabiliyor. Gecikme olmasi durumunda anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evinize gelip kurulumu yapıp gideceğiz biraz sabredin sizde.. demek istemiş.
Tamam yarın gelip kurulum yapacak anladığım kadarıyla. Merak ettiğim olay şu. Wifi ye ne zaman bağlanabiliriz. Mobil veri kullanıyorum. 1 gb kaldı ya. İnternet lazım
Genelde evinize gelip kurulum yaparlar ve 1 gün sonra internet aktif olur. Üzülerek söylüyorum ki sanırım 1 gün internetsiz yaşayacaksın.
Lanet olsun dostum
Yarın kurulum için geleceklermiş. Modemi ayarlarlar. Bağlanırsınız.
Kaç gün sürer modemin aktif olması. 1 gb internetim kaldı telefonumda ya
Kullanıcı adı - şifre girecekler. Kablolarda da problem yok ise hemen aktif olur.
Ay çok teşekkür ederim yaa.
İnşallah dediğin gibi olur. Yorumlarda en az 1 gün İnternetsiz kalacaksın vs diyorlar hemen kullanılmaz diyorlar
Kurulum ekibi gelene kadar internetsizsiniz. Yarın sabah gelirlerse ne ala. Akşama doğru gelirlerse, bir gün sayılabilir.
Çoook teşekkürler 🥰
Rica ederim.
Turknet e geçseydin hem daha ucuz hemde taahhütsüz
Babam istemedi knka. Şimdi anladığım kadarıyla mesajdan. Çyarın kuruluma gelecekler. Peki ne zaman internete bağlanırım
Bu hafta bağlarlar
Yarın onarılacağı söyleniyor..
Anladığım kadarıyla yarın kurulum yapacağız demiş. Peki internete ne zaman bağlanırım
Kurulum demek onarılma demektir... yarın gelirseler internetede bağlanırsınız..
Çok teşekkür ederim
Rica ederim..
başka sağlayıcı kullan ya da superbox al
Babam istemiyor kardeşim. Soruma cevap alsam. Yarın kuruluma geleceklerini yazmışlar. Kurulum sonrası İnternete ne zaman bağlanırım
türkçe çalış.
türknet candır bence onu dene
Babam istemiyor kardeşim. Soruma cevap alsam. Yarın kuruluma geleceklerini yazmışlar. Kurulum sonrası İnternete ne zaman bağlanırım
kurulumun hemen ardından bağlanıyor zaten başka işlem kalmıyorki
En az 1 gün İnternetsiz kalırsın diyorlar?
Yorumlarda
Olsun, 1 gün sık dişini yapacak başka bir şey yok çünkü
Ben de sisteme knk