Ben bildiğim markadan şaşmam çünkü güvendiğim bir markadan alıyorum telefonlarımı bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ayrıca diğer markalara asıl pek güvenim yok samsungdan şaşmam ve üzerine telefon tanımam samsungun her markası güzel telefon değil ne olursa olsun uzun ömürlü dayanıklı bence
İnternet & Teknoloji konusunda 313 cevap paylaştı.
Cogu zaman daha once kullandigim ve memnun kaldigim markalari tercih etme egilimindeyim.
Fakat sunu da gozonunde bulundurmakta fayda var: Bazen kalitesinden emin oldugumuz markalar da normal kalitesine gore daha vasat kalitede bir urun piyasaya surebiliyor. Diger bi taraftan da, pazara yeni girmis bi marka ya da daha once kullanmadigimiz bir marka da tercih ettigimiz markadan daha kaliteli bir urun piyasaya surebiliyor.
Bundan dolayi da yenilige acik olmakla beraber arastirmak da lazim. Su ana kadar aldigim her teknolojik cihazda, ayni fiyat bandindaki alternatiflerini, almayi planladigim urunun kronik problemi olup olmadigini, hatta -son yillarda hayli populerlesen- kutu acma ve inceleme videolarini izleyip karar veriyorum.
Buna ek olarak, teknolojik bir cihaz alirken "ucuz mal alacak kadar zengin olmamak" mantalitesi de cok cok onemli. Ama, alim gucunuzle kalite arasinda dogru bir denge kurmak da gerek.
butun marka yorumlarina bakar arastiririm aralarindan en aza indirgerim sonra ozellik arastirmasi yaparak secili urunler kalmasini saglarim fiyat karsilastirmasi yaparim fiyat arastirmasinda benzer ozellikleri tasidiklari icin butceme uygun olani alirim cunku telefonlar bildigimiz gibi cok pahali 30 binede var 7 bin lirayada
Araştırarak karar almayı tercih ediyorum marka bağımlılığım yok aynı markaya sadakat geliştireceksem beklentilerimle markayı epey zorluyorum.. #TubaSueda 🍀🍀
Mutlaka araştırırım. Önce görsellerden beğenirim bi lşste yaparım, sonra YouTube da inceleme ve bireysel kullanım videolarını izlerim. Hee tabi en son aldığım laptopta ne video ne araştırma yaptığımı aldım. Satış temsilcisi ikna etti ve önerdiğini aldım casper x400 gayet iyidir
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Teknolojik bir cihaz almadan önce her markaya bakıp iyice araştırır mısın yoksa bildiğin markadan şaşmaz mısın?