İnstagram gizli hesaplara nasıl bakabilirim bildiğiniz çalışan uygulama mevcut mu telefonum ıphone bazı uygulamalar app storeda çıkmıyor bilen var mı aktif çalışan bi uygulama
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Best whozi vardı sanırım ya ama hesap çalar, fake açarak bak sen
Çalışmıyor kimseyi görüntülemiyor
Android kullanan biri varsa onun telefonundan indir.
Birde postegro var. Webten girebilirsin ama önce wpn yükle telefona aktif et sonra postegroyu aç olucak
Postegro ve lili istediğim kişiyi görüntülemiyor hata veriyor
Bu vb uygulamalar şifre çalabiliyor
Fake bir hesap kullanıyorum giriş için o yüzden problem değil çalışan uygulama olması yeter
Bi tane uygulama vardı
Postegro istediğim kişiyi görüntülemiyor lili app storede yok
Sanki App store da vardı bi tane uygulama ya hatırlamaya çalışıyorum
Lütfen hatırlamaya çalış ya çok önemli benim için daha önceden indirdiysen indirdiğin uygulamalara bakabilirsin
Ben değilde sanki kardeşim kullanıyordu soracağım ona öğrenmeye çalışırım öğrenince seni buralarda bulursam yazarım adını
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Var fakat söylemem
Sebep ne ne olacak söylesen
Neden söyleyeyim
Neden söylemeyesin bilgi paylaşıyoruz burada
Paylaşasım gelmedi, psikolojik olarak iyi gelmez hem ondan söylemiyorum
Nerden biliyosun iyi gelmeyeceğini bunu sen niye düşünüyosun
Postegro veya lili ise istediğim kişiyi görüntülemiyor zaten
İyi gelmez çünkü anıların canlanacak kendini kıyaslıcaksjn sevgilisi varsa vs
Değil o uygulamalar
Sevgili durumuyla ilgili bir şey değil ki
Ya biliyorsan söyle işte ya alla alla
Cübbeli ahmete mi bakıcakskn sevgiline ya da onun flört ettiği kıza bakıcaksın
Sevgili durumuyla ilgili değil diyorum merak ettiğim bir kişi sadece biliyorsan söyle söylemiceksen de yazma boşuna
Neden gerildin öpüşcek miyiz
Anlaşıldı bilmiyorsun bari boş yapma
Cidden biliyorum 😏
Söyle o zaman ya amaç ne yani dediğim gibi biliyorsan söyle söylemiceksen de sen bilirsin insan gibi bir şey paylaştık söylemiceksen boş yapma bence
Takılıyorum olamaz mı? Söyleyemem
He he tamam
Kime bakacağını söyle?
Sevmediğim bir kız var ona bakacağım kızlardan hoşlanmıyorum merak etme
İsmini ver ben senin için bakarım
Ya sen manyak mısın bak hadi işine istemiyorum söyleme
Sana bakayım istek atmadan bakabilirim dkdjdj
Ben kendi hesabımı o uygulamadan gözükmesin diye talepte bulundum mesela özel olarak
Tamam 👍🏼 söyleyeceksen söyle söylemiceksen cevap verme
Tamam söyleyecektim şu an vazgeçtim
Tamam sen bilirsin
Arkadaşım şu an çok çaresizim lütfen söyle nasıl girebilirim ne yapabilirim gerçekten önemli
Neden çaresiz hissediyorsun
Çünkü aldatıldım ihanete uğradım 4 yılım boşuna gitti bakmam lazım ki artık yoluma bakayım artık bilinmezlik olmasın şüphe etmekten yoruldum ben anladın mı
Biliyorsan söyle lütfen
Amacım kendimi üzmek değil amacım yoluma bakabilmek gerçekleri görmek
Ayrıldınız mı ara mı verdiniz
Ara vermiştik diyelim 4 sene beraberlikten hemen sonra pat diye ayrılık olmuyor
Bilmem gereken şeyler var ama bakamıyorum öğrenemiyorum
Anlayabiliyorum ama aldatma olayı var arada.. kendine yapılmış haksızlık olarak mı görüyorsun ne düşünüyorsun
Ne bilmek istiyorsun bence farkındasın herşeyin
Bakmak istiyorum emin olmak istiyorum sadece şüphe olmasın istiyorum ve ona göre de yoluma bakmak istiyorum evet haksızlık olarak görüyorum
Değmezmiş demek istiyorum bir şey görürsem ama emin olmadığım için devam edemiyorum yoluma aklım hep dolu
Çünkü enerjin orada bakmak istiyorsun, büyük ihtimalle hediyelerini atmadın, onu hatırlatacak ne varsa yapıyorsun ve sonrasında iyi olmayı bekliyorsun , sigarayı bile yavaş yavaş bırakamazsın. Farzedelim ki hayatında biri var ki bence yüzde yüz ihtimalle var, bu içten içe seni daha çok kaşıcak.
Kıskandırmak istiyorsan ona ders vermek pişman etmek istiyorsan bunun başka yolları var , bir erkek olarak sözüme itimat edersen anlatırım
Peki anlat bakalım ne yapıcam tek bildiğim beni sevdiği ama gurur yaptı çok ağır laflar söyledim artık beni sevmekten yorulmuş bıkmış ona iyi gelmiyormuşum ama yemin ederim ki çok sevdim kendimden çok düşündüm bir kötülük yapmadım ihanet etmedim niye böyle yapıyor bilmiyorum 4 sene boyunca tek hatasını görmedim tanıyamıyorum artık onu başka bir insan oldu bana kıyamazken en çok bana kıydı
Kendimi düzelticem diye yalvardım ama nafile değerini önceden bilseydin diyor benim yaptıklarım affedilmicek şeyler değildi ama çok takıntılı biri kafasında çok şey kurmuş çok
Derler ya tanısan çok seversin evet tanısalar severler fakat insanlar ilişki içerisinde farklı dinamiklere giriyor, baskı stres tahammülsüzlük.. En erdemli davranış sabırlı olmak insan sevdiği insana sabırlı anlayışlı olabiliyorsa zaten gerçek anlamda seviyordur. Sevginin grisi kadın için mide bulandırıyor. Sebebini konuşsak seninle sabaha kadar belki elle tutulur bir şey bulamayacağız.
Sen çabalamışsın fakat bu onu reddettiyse orada durman nefes aldırman lazım, eğer üstüne gidersen ne caziben kalır ne değerin , onun gözünde çekiciliğin gider.
Onun yapmasını istemediği ne varsa hafif hafif yapmalısın, öncelikle sosyal olmalısın ve bunu sosyal medyada wp durumda yansıtmalısın ortak tanıdıklar haber uçursun mutlaka sana bir yerlerden bakıyordur. Mutlu olduğunu görmek onu delirtir kendini sorgular dikkati üzerine çekersin.
Beni her yerden engelledi her yerden tüm ortak arkadaşları çıkardı engelledi aramalardan sosyal medyalardan ölüyorum desem ulaşamayacağım o derece bakıyor mudur acaba bi şekilde bi yerden
Zaten gitti bütün çekiciliğim bir anlık gaflete düşüp hep yazdım birilerinden ama artık yazmayacağım en son bitti artık tiksiniyorum ben de senden falan filan diye mesajlar atmıştım keşke atmasaydım
Bundan sonra yazıp aramam artık diyecek ne sözüm kaldı ne de sözümü dinleyeceğine inanıyorum
Mutlaka sana bakıyordur, bakmaya devam edicek o sırada senin de toparlamış olup mutlu hayatına devam ediyor olarak gözükmek gerekiyor. O da erkek kafasıyla bensiz nasıl hayatına devam edebiliyor hayatında biri mi var diye düşünecek
Evet doğru böyle yapacağım
Tek taraflı çirkinleşmedin sonuçta kendini suçlamanın anlamı yok, en azından sen farketmişsin yaptıklarını ona sorsak naptım ki bile der
Evet öyle diyor zaten 4 senedir sözde ben hiç bir şey yapmamışım ilişkimiz için tamam o çok yaptı benden daha çok yaptı ama benim öyle bir hakkımı yedi ki sanki ben hiç bir şey yapmamışım gibi en son ki telefon konuşmasında bir tane yaptığım güzel şeyi söylemedi bir tane bile hep kötü şeyler kendi yaptığı şeyler için bile beni suçluyor
Zamanla unuturum elbet hiç öyle hissetmesem de ama pişman olsun geri dönsün istiyorum hakkımı yediğini kendi içinde sorgulasın ben nasıl ki her yerden yazdım o da yapsın istiyorum şu an o keyfine bakıyor ben burada acı çekiyorum
Vicdan rahatlatıyor kendi günahlarını göz ardı ediyor, ben böyle bir durum yaşamıştım ve bu şekilde suçlamalarda bulundu hakaretler etti, küfredip bağırıp çağırmak istedim fakat kendime hakim oldum sen bilirsin dedim şok etkisi yarattı kendine gelemedi bir süre sonra o benim üstüme geldi ama bu sefer ben bitirmiştim
Ne güzel herşeyin farkındasın, eğer ona ceza vermek istiyorsan sosyal olmalı mutlu olmalısın, mutlu değilsen bile mutlu olmalısın. Acı çeken bir sen onun tarafından hiç ilgi çekici gelmeyecektir, sen eğlenmene gülmeye gezmeye bakarsan bu sefer sinirinden çatlıcak ilişkisi varsa kafası sana kayıcak o ilişkiden de hayır gelmez,4 yıllık ilişkiden sonra yeni bir ilişki hezeyan olur zaten
Evet öyle yapacağım artık hiç bir yerden ulaşıp mesaj atmayacağım mutlu olmasam da mutluymuş gibi yapacağım sürekli yazdım bir gün yazmasam diğer gün ulaştım ona uzun süre yazmazsam ve ulaşmazsam merak edicektir mutlaka
Her gün yazıyor musun? Nasıl ulaşıyorsun engellemedi mi seni
Arkadaşlarımdan yazıyodum onları da engelledi zaten
Yazasın gelirse bana yaz ben görüldü atmam engellemem 😅
İyice bitirmişsin kendini bir daha yapma olur mu
Senin için bu da peşimi bırakmadı hala yazıyor der
Evet kaybettiğim karizmayı toparlamam lazım bu yüzden yazmayacağım en son onda olan bi evcil hayvanım vardı onu alıcam dedim ama onun için bile yazmayacağım zaten vermez
Teşekkür ederim artık engel yemekten bıktım 😂
Evcil hayvan dediğin ne
Kedi
Vermez iletişimi komple kes , hatta onu kimselere sorma hakkında konuşma insanlarla çünkü yetiştirirler
Boş ver kalsın onda hem alsan onu hatırlatır
Yok konuşmam zaten onun arkadaşlarıyla hiç samimi değildim numaraları bile yok sosyal medyada bile ekli değillerdi
Senin yakınlarından biri söyleyebilir hiç güvenme , benim en yakın arkadaşlarımdan biri yalan yanlış konuşmuştu hakkımda
Evet güvenmemek lazım kimseye haklısın zaten araya başkaları girdi mi iyice kötü oluyor
Öyle bir hal içerisinde ol ki , neden benimle değil niye benimle konuşmuyor aramıyor sormuyor desin kafasını duvara vursun öyle iyi hisset ki yakında ki insanlar senden ona bahsetsin
Evet doğru diyosun böyle yapacağım
Uygulamayı biliyorsan lütfen söyler misin bakabileyim hesaba
Kaç takipçisi var bu önemli
275 takipçi 300 takip ettiği var
Kullanıcı adını at ss atayım
İnstagramjn açığını kullanıyorum
Sen söylesen bana nasıl yaptığını ben kendim baksam her şeye detaylıca lili ve postegro görüntülemiyor bu arada hesabı
Merak etme kimseye söylemem böylece çok kullanılmaz 😂
Kendim bakabiliyorum sana verebileceğim bir şey olsa verirdim zaten 😂😂
Detaylıca ss atarım
Nasıl kendin bakabiliyorsun sen yapıyorsan ben de yapabilirim çok zorsa bile yaparım
Bir kez bakmak istemiyorum ki ara ara girer bakarım
Bilgisayarla aram iyi burdan anlatamam ki
Görsen ne olucak sürekli iyi mi olucaksın?
Beni öldürmeyen şey güçlendirir mantığıyla hareket eden birisiyim iyi olmam belki ama daha da güçlenir daha kısa sürede atlatırım bir süre sonra normal gelir ama bu merak etmekle başa çıkmak çok zor kafasında kuruyor sürekli
Nerden anlatabilirsin mesela yarın anlatabilir misin ben de laptop var olur mu
Yanyana olsak o bile zor
Merak etmenin sebebi kafan bununla meşgul buna vakit ayırıyorsun insanlarla iletişime geçip meşgul etmen lazım kendini
Meşgul ediyorum arkadaşlarımla oturuyoruz muhabbet ediyoruz ama insanın aklına geliyor mutlaka saniyelik bir şey bu bir şekilde anlatabilirsin bence ya olur olur hadi lütfen 😊
Yazılım bilmen gerekir o yüzden zor harf bilmeyen birisine kitap okutmak gibi
Hadi ya o kadar bir bilgim yok tabi ki ama başka bir yöntem biliyorsan ya da öğrenirsen söyler misin
Dediğim gibi istersen kullanıcı adını söyle atarım sana istemiyorsan uğraşmam
Yok teşekkür ederim sağol bir yöntem bulmaya çalışacağım belki bulabilirim
Tamammm iyi geceler
Bir şey diyeceğim 3. gün bugün ve ona ulaşmıyorum fakat kuzenim benden habersiz aramış konuşmuş bana sonradan söyledi şu an aynı şehirde değiliz okuduğum için ama hafta sonu gidicem kuzenim söylemiş geliceğimi 1 hafta 10 gün hiç ulaşmayıp sonra da son kez görüşmek istediğimi söylesem ya da onun haberi olmadan yanına çıkıp gitsem benimle görüşmek istemediğini söylemiş dayanamam barışırım falan demiş çok inatcı ve gurur yapıyor istemiyorum istemiyorum ben de üzülüyorum ama kendimi buna hazırladım falan demiş çok sinirli bağıra bağıra konuşmuş
10 gün falan hiç bir şey yapmayıp sonra arasam ya da çıkıp gitsem olur mu yani sürekli benden haber aldı bir şekilde bir gün olmasa diğer gün aldı ama 10 gün hiç ulaşmasam ve memlekette olduğumu da biliyor sonuçta biraz olsa siniri geçer mi sakinleşir mi
Gerçekten çok sinirli çookk
Sakinleşmesi lazım seninle konuştuğunun farkına vardığında üstüne titremeli, kaçırdığın bir şey var, madem sinir o bu şu gurur yapılacak bir durum söz konusu değil, ulaşmaya çalışma aratmak için birini ön plana sürme sorma arama merak etme.
Başlasan bile aynı şeyleri yaşayacaksın az sakin ol o gelsin, seni kazanmak istiyorsa sinirine hakim olacak gururlu davranmıcak
Anladım teşekkür ederimm
Nasılsınn
Memlekete gidiyorum çok iyi hissetmiyorum bir şey olurda barışırsak sana haber vereceğim herkes konuşayım diyor ama zaten çok insan konuştu bir tek ben konuşursam her şeyi düzeltiriz haber edeceğim sana teşekkürler sorduğun için
Sen nasılsın
Araya başka birini sokma kendin iletişim kurarsınn
İyiyimm yarın güzelce dinlenicem
Aynen öyle yapacağım
Çalışıyo musun
Evet şirketim var sen ne yapıyorsun
İyi ben de geldim işte yarın bulaşma var eniştem konuşun son kez dedi telefonda biraz konuştu çağırdı eve gelicek ama ne diyicem bilmiyorum
Dik durucaksın gülümsüceksin hevesli istekli gözükmeyeceksin eğer istekli gözükürsen cepte olursun buda eksi bir durum sen konuşmaktan çok dinlemelisin
Merhaba yine ben biz barıştıkk :)))
Hayırlı olsunn
Teşekkürler (:
Kim adım attı
Söylediğiniz ve yazdığınız şeyler için ayrıca teşekkür ederim gerçekten tecrübe etmişsiniz
Rica ederimm tam olarak tecrübe denilemez
Bir şey sorabilir miyim
Bilgisayardan anlıyorsunuz diye biliyorum
Sor bakalım
İnstagram hesabında sadece telefon numarası kayıtlı mail adresi kayıtlı değil şifreyi unutmus erkek arkadasım giriş kodu geliyodu sms olarak direk giriş yapılıyodu şifre değiştirme için link gelmiyodu baya bi denedik ondan sonra yine 6 haneli giriş kodu geldi ama hesaba giriş yapamıyoruz çünkü 6 haneli kodu girdikten sonra 8 haneli kimlik doğrulama kodunu istiyor ve bu kodu hatırlamıyor ss almamış hesabı kurtarabilir miyiz nasıl giriş yapıcaz biliyo musunuz acaba
İnstagram yardım merkezine açıklayıcı bir mesaj atmalı ve kendisine ait olduğunu ispatlamalı ancak öyle çözülür