evlenmeden önce belirtmek istiyorum evleneceğim kadınla her şeyi yaşamak istiyorum mesela rimjob dediğimiz şeyi seven, isteyen bir kadın oluyor mu ve bunu denemek istediğimi ne zaman söylemeliyim evleneceğim kişiyeİkincisi rol değiştirme yani pegging dediğimiz olayı da bir erkekle değil kendi eşim ile yaşamak istiyorum bunu da seven veya isteyen bulunur mu? Ayrıca ben anal ve deephroat yapmak istiyorumre-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft, p
Sitede öylesine bu görüşü kopyalamışım. bu repliği Türk filmlerinden hatırlıyorum burada en ufak olayda kızlara sarkıp sanal seks teklif ediyosunuz böyle bı firsatiniz olsa soluksuz goturursunuz
Bir kaç gün sonra konuştuğum kızla ilk buluşmamız olacak malum ramazandayız niyetliyiz. Bir şeyler ikram edemem kafede felan. Bu yüzden abartıya... yanlışlıkla kizlarsoruyorda kopyaladim tam 2 dakika önce
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç evlenmeyen insanlar daha mı sağlıklı oluyor? Vala burdan bri sormuş bende yanlışla kopyalamisim baktım buymus
Problemini çözmek için. Iphone kullanıyorsan arka kamerayla çekilmiş fotolarda o hatayı verebilir. Galeriye girip yüklemek istediğin fotoğrafın ssini alırsan ve o yeni oluşan ssi yüklersen problem çözülür.