Performans Kamera Batarya En Çok Dikkate Aldığım ki Bi akıllı telefon da Önemli olan en Batarya ve performans dir Batarya Ne Kadar iyi olursa O kadar Az Şarj etme ihtiyacı duyacaktır Performans da ne kadar güçlü olursa oyunlar da farkedilir özellikle yüksek grafikli oyunlar da rahat oynayacaktır Kamera da Çoğumuz Güzel görüntü isteriz bu yüzden de kamera önemli hale geliyor Benim Önceki Telefonum Lenovo Motorola G4 Plus di 4 Yıl Boyunca Kullandım onu Ram Ve hafıza Yetersiz gelmeye başlamıştı bende Samsung Galaxy S10 Geçiş yaptım iyi ki de almışım diyorum çok memnunum Orta segment den amiral geçiş de bayağı fark atıyor buni anladım işte önceki Telefonum beni 4 Yıl Boyunca Yardım eden dostum 😄 G4 Plus ve şimdiki s10
Aynen Ben S10 Almadan Önce Xiaomi de Baktım Xiaomi Telefonları güzel ama Arayüz kamera olarak Pek beğenmiyorum Samsung Arayüz olsun Yazılım da Kalite Firma Sadece S10 için mi geçerli Hayır Tabiki de Yıllardır başarılı senin cihaz nedir
Akıllı telefonlar da ram, işlemci; pil, ekran çözünürlüğü gibi bir çok özelliklere aynı anda bakarım. Tek bir özellikle ile bir TLF bakmak istemem açıkçası.
Benim telefon alırken baktığım ilk özellik hafıza yüksekliği oluyo genelde çünkü bu zamana kadar hep düşük hafızalı telefonlar kullandım yeni telefon alcağım zaman tek dikkat ettiğim şey hafızası oldu birde beyaz renk olması önceliğim bir telefonda çok seviyorum çünkü beyaz rengi telde çok zarif duruyo
Fiyat performansa bakarım genelde ikinci el fiyatı uygun performansı yüksek telefon alırım, Mesela su an htc desire 820 kullanıyorum ama sony z3 almadığıma pişmanım hem ekranı sağlam kolay kırımıyor hem de android 6 bu telefon android 4 ve ekranı çabuk kırılıyor
Android güncellemelerini uzun süre alıp alamayacağına... bu dertten eski telefonlarımı dikkatsizce aldığım için çok çekmiştim de artık wp bile desteklemiyorlar 😁