Sadece ampül beyaz eşya tv çalıştırması için bile yüzbinlerce lira istiyorlar.
Klima falan çok gelince biraz araştırdım öhhh dedim, amorti edene kadar ölme eşeğim ölme...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok la burada biri vae 250₺ panel satıyordu yazmış buzdolabı çalıştırır bende araştırdık harbinden 250₺ bir panel buzdolabı çaldırıyor ben BİM’den 150₺ aldım 3 tane led ampul valaıtıtyor telefon şarj ediyor 250TL panel bile buzdolabı calaıtyoor düsük güçle calısan Tv de çalışır ama uydu çalışmaz ama uyduda az enerji harcıyor sanırım uyduda çalışır
sisteme elektrik satıp para kazanmayı düşünüyorsan, arsa hariç bir kaç milyonlara dolar ihtiyacın var 😅 20-30 bin verip evine kurursun ancak onda da evin elektriğini beleşe getirirsin alsana kar 😅
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim hibem vae tarla da vae 45 bin TL geri ödemesiz hibe var ondan bu işini düşüneyim dediydim de 😂 45 bin kullanmazsam boşa gidecek bedvaa para ondan bi düşünen dediydim de olmaz ya
Güneş enerji santralleri öyle ucuz işler değildir ayrıca bana sorarsan oldukça da verimsiz sistemlerdir. Kendini ödemesi 6-7 yıl sürüyor tam kara geçeceğim diyorsun panellerin ömrü doluyor bir daha yenilemen gerekiyor ayrıca sürekli ilgilenilmeli paneller temizlenmeli yoksa iyice verimsiz olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece ampül beyaz eşya tv çalıştırması için bile yüzbinlerce lira istiyorlar.
Klima falan çok gelince biraz araştırdım öhhh dedim, amorti edene kadar ölme eşeğim ölme...
Yok la burada biri vae 250₺ panel satıyordu yazmış buzdolabı çalıştırır bende araştırdık harbinden 250₺ bir panel buzdolabı çaldırıyor ben BİM’den 150₺ aldım 3 tane led ampul valaıtıtyor telefon şarj ediyor
250TL panel bile buzdolabı calaıtyoor düsük güçle calısan Tv de çalışır ama uydu çalışmaz ama uyduda az enerji harcıyor sanırım uyduda çalışır
sisteme elektrik satıp para kazanmayı düşünüyorsan, arsa hariç bir kaç milyonlara dolar ihtiyacın var 😅 20-30 bin verip evine kurursun ancak onda da evin elektriğini beleşe getirirsin alsana kar 😅
Benim hibem vae tarla da vae 45 bin TL geri ödemesiz hibe var ondan bu işini düşüneyim dediydim de 😂 45 bin kullanmazsam boşa gidecek bedvaa para ondan bi düşünen dediydim de olmaz ya
Güneş enerji santralleri öyle ucuz işler değildir ayrıca bana sorarsan oldukça da verimsiz sistemlerdir. Kendini ödemesi 6-7 yıl sürüyor tam kara geçeceğim diyorsun panellerin ömrü doluyor bir daha yenilemen gerekiyor ayrıca sürekli ilgilenilmeli paneller temizlenmeli yoksa iyice verimsiz olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!