İnternet & Teknoloji 1 TB harddisk aldım takınca pc açılmıyor, harddiski takmayınca pc açılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arada otomatik onarıma hazırlanıyor diyor sonra siyah ekran oluyor. 1 TB harddisk aldım takınca pc açılmıyor, harddiski takmayınca pc açılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NİRVANA-MUSIC Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Bios setup dan hard disk i seçtin mi veya tek takıyorsan içi bomboşsa format atman lazım yani win 10 kurman lazım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ssd windows kurulu, biostan ikisinede tıklasam açılmıyor, harddiski pc'den çıkartınca pc açılıyor. Yorumla NİRVANA-MUSIC +1 yıl Ozaman tek sorun temassızlık olabilir kablolarda tek ihtimal bu yani ya da BOZUK ;( Yorumla NİRVANA-MUSIC +1 yıl Olm hem 1tb harddiski 30 tl ye sana kim veriyor bu devirde?😉 Yorumla Soran +1 yıl bit pazarından aldım 3 hafta önce 1tb 15 tlye aldım sağlam çıktı, ama çoğu aldığım harddisk bozuk çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl kabloda sorun yok, peki bütün harddiskleri ssdleri çıkarsam sadece o harddiski takıp windows 10 kurmaya çalışsam format atsam düzelebilir mi Yorumla NİRVANA-MUSIC +1 yıl Dene bakalım bi düzelmesi lazım Yorumla NİRVANA-MUSIC +1 yıl Yaz banada attım düzeldi falan diye ya da düzelmedi diye Yorumla Soran +1 yıl tamamdır, birde ben çift ekran yaptım, oyunlarda black bar oluyor kesin çözümü nedir Yorumla NİRVANA-MUSIC +1 yıl Monitörde otomatik senkronizasyon tuşu yok mu onu pek bilmiyorum Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Disk. bozuk, bozulacak yedekle ve değiştir diyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl harddiski 30 tlye aldım, bozuk olma ihtimalinin riskiyle aldım, bozuk olmama gibi bir ihtimal var mı, harddisk sentinelden sağlık durumuna bakacağım Yorumla Sortieee +1 yıl Neye bakarsan bak :) sistem yalan söylemez bozuk işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bios setup dan hard disk i seçtin mi veya tek takıyorsan içi bomboşsa format atman lazım yani win 10 kurman lazım
ssd windows kurulu, biostan ikisinede tıklasam açılmıyor, harddiski pc'den çıkartınca pc açılıyor.
Ozaman tek sorun temassızlık olabilir kablolarda tek ihtimal bu yani ya da BOZUK ;(
Olm hem 1tb harddiski 30 tl ye sana kim veriyor bu devirde?😉
bit pazarından aldım 3 hafta önce 1tb 15 tlye aldım sağlam çıktı, ama çoğu aldığım harddisk bozuk çıkıyor
kabloda sorun yok, peki bütün harddiskleri ssdleri çıkarsam sadece o harddiski takıp windows 10 kurmaya çalışsam format atsam düzelebilir mi
Dene bakalım bi düzelmesi lazım
Yaz banada attım düzeldi falan diye ya da düzelmedi diye
tamamdır, birde ben çift ekran yaptım, oyunlarda black bar oluyor kesin çözümü nedir
Monitörde otomatik senkronizasyon tuşu yok mu onu pek bilmiyorum
Disk. bozuk, bozulacak yedekle ve değiştir diyor
harddiski 30 tlye aldım, bozuk olma ihtimalinin riskiyle aldım, bozuk olmama gibi bir ihtimal var mı, harddisk sentinelden sağlık durumuna bakacağım
Neye bakarsan bak :) sistem yalan söylemez bozuk işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!