İnternet & Teknoloji Mc donals uygulamasını neden indiremiyorum? yalnızlıkgetirileri Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok sinir oldum bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu Güncellemeler+1 yıl Daha doğrusu indiriyorum ama açılmıyorr Mc donals uygulamasını neden indiremiyorum? Cevapla Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl internetten dolayi olabilir 0 1 Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Değil Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yemek Sepetine de koymamışlar 0 2 Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Becereksizler ya uygulamaları bile açılmıyor hep popeyes ve burger yiyordum bi mc donalsa bakayım dedim kampanyalı falan yerim diye ama yok açılmıyor Yorumla Boavistaa +1 yıl Şansına Yorumla
Gizli_34_65 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Telefon yenibnodel mi eski model mi? 0 5 Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Xiaomi redmi note 8 pro yeni değil ama milattan kalma da değil yani her uygulama açılıyor bu niye açılmadı türkçe onaylaya basıyorum ingilizce bi yazı çıkıyor Yorumla Gizli_34_65 +1 yıl Ne yazıyo orada o önemli ss ar Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Normalde ss alınmıyordu da diğer şekilde aldım neyse cihazınız güvenli bulunmadı yazıyor özetle Yorumla Gizli_34_65 +1 yıl Cihaz yurt dışı mi? Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Evette daha önce hiçbir uygulamada sorun yaşamamıştım ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
internetten dolayi olabilir
Değil
Yemek Sepetine de koymamışlar
Becereksizler ya uygulamaları bile açılmıyor hep popeyes ve burger yiyordum bi mc donalsa bakayım dedim kampanyalı falan yerim diye ama yok açılmıyor
Şansına
Telefon yenibnodel mi eski model mi?
Xiaomi redmi note 8 pro yeni değil ama milattan kalma da değil yani her uygulama açılıyor bu niye açılmadı türkçe onaylaya basıyorum ingilizce bi yazı çıkıyor
Ne yazıyo orada o önemli ss ar
Normalde ss alınmıyordu da diğer şekilde aldım neyse cihazınız güvenli bulunmadı yazıyor özetle
Cihaz yurt dışı mi?
Evette daha önce hiçbir uygulamada sorun yaşamamıştım ki
Sadece sen
Inidirince ne olur