İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı.
Başkasının resmi atmadığı sürece pek öyle farklı görünen birine denk gelmedim. Eğer kişilik olarak diyorsan orası farklı tabi. Bazı insanların sosyal medya ile gerçek dünyadaki davranışları arasında farklar olabiliyor ya da kendileri ile ilgili bazı konularda yalan söylüyorlar.
Benim bugünkü resmimle geçen seneki resmim bile birbirinden çok farklı🤔 Makyaj alışkanlığım yok.. Yine debazen aynı hafta çekildiğim resimlerden birinde bembeyaz diğerinde esmer çıkıyorum.. yüzüme bir günde nur hüzmesi inmeyeceğine göre ışık da çok önemli faktör.. Bence insanlar farklı gözükmeye çabalamasa da, kameradan kameraya, ortamdan ortama baya değişiklik oluyor.. Bir de filtre kullanıldı mı insan hepten değişiyor ne gerek var görünüşümüzle bu kadar didişmeye acaba? 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
İnternette göründüğü gibi olsa keşke hayatlar. Reel hayatta bile birini hemen tanıdığınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz, bunu yaşamanız uzun sürmüyor. O nedenle oturup sohbet etmeden, zaman geçirmeden kimse hakkında ne olumsuz, nede olumlu karar vermeyin.
Hayatta bazı hataların sonuçları çok ağır olabiliyor. Suçu olmayanları da bu nedenle yaftalamış oluyorsunuz.
Adrenalin , merak güdüsü ve heyecan bu 3 lü fena dürtü ve duygular çünkü; kızla buluşacaksin bekliyorsun acaba resimlerdeki gibi mi acaba hareketleri mimikleri nasıl bu ikisi tamamsa heyecan basması... ya da tam tersi... bilerek yazmadım hepimiz iyi biliyoruz :))
aynı şeyi size ben sorayım benim fotoğrafımıla ilgili alakası olmayan bir durumu sosyal hayatla konuşarak sosyal hayattaki ile aynı bu bir cins saf görüyorsunuz sonrada dalgada geçer gibi gülüp kahkaha atıyorsunuz beni hepiniz popüler yaptınız kendisine örtüşmeyen yorum da yapıyor dediniz aboneyim abone dileklerim cebim de var mı ondan tatlısı hadi bakalım hayırlısı yeter bu kadar komedyenlik şimdi herkes fotoğrafımı gözden geçirsin kaşlar ve gözlerimi iyi analiz ediniz koyu kahverengi upuzun derecede Allahın verdiği kaş illa benim sormam gerekmiyor cevapta vermemde eğer samimi iseniz buyrun prinsesnokia redamancy-4 izmarit195 buyrun
Zaten insanların ezici çoğunluğunun sosyal medyadaki haliyle alakası yok. Sosyal medya ve özellikle Instagram bu konuda çok yanıltıcı bir platform. Ama bizim Türk erkeği zaafiyet gösteriyor. Yoksa çoğu yüzüne bakılmayacak kadınlar.
Aslında burada esas mesele yüzüne bakılmayacak olması değil bazı efekt ve filtrelerle diğer insanları aldatmak. Bunu erkek yapıyorsa da çok kötü bir şey. Şahsen ben hiç bu filtre kullanmadım. Bunu söylemeye hakkım var.
Ben şaşırmıyorum genel d kendi öz kuzenim bile filtre bağımlısı ama beni gören kimse yadırgamıyor hatta resimlerimden daha da iyi göründüğüm bilinen bir gerçek şükür🙏☺️
İnsanlar artık robotlaştı ve herkes en iyisi olmanın derdinde. Oysa bir insanı güzelleştiren hayata kattığı değerlerdir. Bir fotoğraf filtre edilebilir ama gerçekte olmayan göz rengi yüz tipi ve saçlar kendisini kandırmaktan başka bir şey değildir. Sanal mutluluklar geçicidir.
Hayır ya artık insanlara alıştım hiçte şaşırmıyorum aksine sosyal medyadaki haliyle aynı olunca şaşırıyorum insanları sosyal medyada tanıdığında kusursuz sanırsın ama yakından bakınca luzumsuzlar
Sosyal medyayı aktif olarak kullanıp da gerçek hayattaki halini sosyal medyasına yansıtan biri kaldı mı? Çok saçma. Hani siyasete girip de dürüst kalmak gibi. Amacına ters 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sosyal medyada mükemmel kadınlar var ama gerçekte öyle olan kadın görmedim bu yüzden şaşırıyorum.
erekekler gösterise gerek duymyuor abaza oldugunu iki metre uzaktan belli ediyorlar o dedin kadin tiplerinden erkekelrin dibleri düsüyor Instagram tiktok paara kazaniyor senin gibielr sayesinde oana bakarsan
@tatlibelancxk Benim gibiler beni ne kadar tanıyorsun da yargılayabiliyorsun. Ayrıca yalan mı söylüyorum bütün fotoğraflarınız filtre, bütün yüzünüz boya değil mi?