İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
Selamlar Sıfır batarya da arızalı olabilir Ama Cihaz kaynaklıda olabilir Temiz windows kurulumundan snr tekrar denermisin PowerRemote tarzı uygulamalarla da hangi uyugulamanın ne kadar pil ömrü aldığını görürsün
Pil Kalibrasyonu cihazların bataryalarından tam performans alabilmek için gerçekleştirilen bir işlemdir. Bazı firmaların kendine özel bilgisayar için uygulamaları oluyor ordan yapılıyor msi var mesela asustada var ama lenovada var mı bilmiyorum araştırabilirsin internete bakarsan denk gelebilir
Yani ,6 sene kısa bir zaman değil. Pil değişimi fayda etmiyorsa anakart sorunlu demektir. Aldığın bataryada arızalı olabilir. Değişim yaptır birdaha yaparsa aynı sorunu PC arızalı.
Maalesef , bunu sen ölçemezsin belli başlı programlar var ordan bakabilirsin ama onlarda net bir değer vermez bence sorun yaparsa değişim yaptır bidaha yaparsa anakart sorunlu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selamlar Sıfır batarya da arızalı olabilir
Ama
Cihaz kaynaklıda olabilir
Temiz windows kurulumundan snr tekrar denermisin
PowerRemote tarzı uygulamalarla da hangi uyugulamanın ne kadar pil ömrü aldığını görürsün
Teşekkürler
Yapılcak bir şey yok eğer değiştirdiysen kalibre yapabilirsin ama lenovoda var mı bilmiyorum bir nevi fayda sağlayabilir.
Kalibreden kastın nedir
Pil Kalibrasyonu cihazların bataryalarından tam performans alabilmek için gerçekleştirilen bir işlemdir. Bazı firmaların kendine özel bilgisayar için uygulamaları oluyor ordan yapılıyor msi var mesela asustada var ama lenovada var mı bilmiyorum araştırabilirsin internete bakarsan denk gelebilir
Merhaba , bilgisayar eskiyse zamanla anakart ısındıkça istediğin kadar batarya değiştir fayda etmez yani bu sorunun çözümü bilgisayar değişimi.
6 senelik
Ama gerçi hiçbirzaman 3 saat kullandıgımı hatırlamıyorum 3900mah di önce ki
Yani ,6 sene kısa bir zaman değil. Pil değişimi fayda etmiyorsa anakart sorunlu demektir. Aldığın bataryada arızalı olabilir. Değişim yaptır birdaha yaparsa aynı sorunu PC arızalı.
Lenovolar zaten genelde sıkıntıı. HP monster vs vs pcler öneririm.
Batarya sağlıgını nasıl ölçebilirim
Maalesef , bunu sen ölçemezsin belli başlı programlar var ordan bakabilirsin ama onlarda net bir değer vermez bence sorun yaparsa değişim yaptır bidaha yaparsa anakart sorunlu.
biz genelde dişlerini yalıyoruz bataryanın
kaç saat çalışıyor ki
Yani saat 9:20 de %100 şarjı vardı kardeşim 20 dk Lol oynamış. Açık bırakıp gitmiş. Uyku modundaydı. %58 kalmış
oyunda çok gider pilde oynamasın oyunları pile zarar verir
Batatya ölmüş.
Çöpe at
Yapacak bisey yok