Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ekranının mavi ışığı falan yanıyor hatta açmadan lg yazısı da çıkıyor sonra açma tuşuna bastığımda bir süre sonra bir defa uzun düüüt sesi çıkıyor siyah ekranda, sonra bir yirmi saniye kadar sonra da tekrar ediyor. Ekranda sorun yok ama görüntü gelmiyor? Kasa çalışmaya devam ediyor ve düüt sesi çıkartıyor.
Bios pilini çıkartıp taktım, hdmi kablolarını değiştirdim, hdmiyi bile çıkarıp taktım, rami silgiyle temizleyip slota taktım sonra öteki slota da taktım, bilgisayarın içine baktım arızalı bir şey var mı diye ama kopuk olan bir şey de yoktu. Önceden de böyle yapıyordu, kablo değişiyordum ya da tamirciye götürüyordum düzleliyordu ama bu kez tamirciye verecek param kalmadı lanet bilgisayar nazlı nazlı sürekli ilgi istiyor ondan kendim yapmaya çalıştım olmadı. Öneriniz var mı? Teşekkürler.
Bios pilini çıkartıp taktım, hdmi kablolarını değiştirdim, hdmiyi bile çıkarıp taktım, rami silgiyle temizleyip slota taktım sonra öteki slota da taktım, bilgisayarın içine baktım arızalı bir şey var mı diye ama kopuk olan bir şey de yoktu. Önceden de böyle yapıyordu, kablo değişiyordum ya da tamirciye götürüyordum düzleliyordu ama bu kez tamirciye verecek param kalmadı lanet bilgisayar nazlı nazlı sürekli ilgi istiyor ondan kendim yapmaya çalıştım olmadı. Öneriniz var mı? Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
bilgisayar calisti ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim, iyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güç tuşuna bastığınızda, kaç adet bip sesi geliyor?
Muhtemelen biosta hdd den aç kısmı elk kesintisine gitmiş, biosa gir ve hdd, yi seç düzwlir
Ne yaptın anlatsana
Merhaba ekran kartı ve anakartı kendi özlüklerini ele alma kararı verdikleri için işe gelmiyor olabilirler. Ekran kartını diş macunu ile temizlerseniz eğer düzeleceğini düşünüyorum.
Merhaba ses kaç kere ötüyor ve markası modeli ney çekip içini atablir misin
Ses bir defa düüüt diye ötüyor, aslında bundan önce daha da bozulmuştu ama onu bir sekilde halledip eski bozuk haline döndürebildim ama simdi yine eskisi gibi bozuk olduğundan sadece düüt sesi çıkartıyor. Markası LG, eski bir bilgisayar. Ve evet içini gönderebilirim ama link paylaşamayacak kadar düşük xper puanına sahibim. Mesaj olarak atmamı ister misiniz?
Evet
attım
boot edemiyo muhtemelen. format çözebilir
formatı evde kendim atabilir miyim?
Anakart kireçlenmiş olabilir
ne yapmalıyım
Cd rom kısmına calgon koy 1 gün çalışsın öylece
canım mı var karsında
sala*k diyecektim sansürledi KS
Format atabilirsin
yardımcı olayım
Ver elini