İnternet & Teknoloji İnstagram dm de sorun yaşayan tek ben miyim mesaj attıyorum keşfete attıyor beni mesajım gitmiyor karşı tarafa? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yine bozuldu mu ya deliricem 😂 Güncellemeler+1 yıl Galiba tek bende var sorun İnstagram dm de sorun yaşayan tek ben miyim mesaj attıyorum keşfete attıyor beni mesajım gitmiyor karşı tarafa? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı. Bence bütün dünyada tek sende oluyor böyle Hiç şasirmadim 0 4 Yorumla Aynis_ +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣yaaa öfff valla atıyo ama Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl İnanıyorum sana Yolda giderken ayağin takilip düşmüyorsun dimi😂 Yorumla Aynis_ +1 yıl Hahahahah evet nereden biliyosun yaa Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Seni takip ediyorum Yorumla
Birdemett Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Bende akış yenilenmedi diyor bugün hep çalınmış mıdır sence 🙁 0 0 Yorumla
vbmkky Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yoo ben platoniğime çatur çutur yazıyorum sorun olsa bilirdim kshjdj 1 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Jahahahahahah Yorumla vbmkky +1 yıl 😂😂 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂😂ay ben yazamammm Yorumla miroveteene_ +1 yıl Amennaa Yorumla
AslanBaşakk Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Beni bacaklarinda uyutsana ya cok tatli bacaklarin yicem yani 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Abazalar : Instagram ver deneyelim 1 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Hahahahahha rez Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Arada oluyodu öyle yaşamayan yoktur 0 3 Yorumla Aynis_ +1 yıl Kessss kess Yorumla miroveteene_ +1 yıl BnA SESsini yÜkSeLtme AyÇa Yorumla Aynis_ +1 yıl Bak geliyoğğğğ susss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bütün dünyada tek sende oluyor böyle
Hiç şasirmadim
🤣🤣🤣🤣🤣yaaa öfff valla atıyo ama
İnanıyorum sana
Yolda giderken ayağin takilip düşmüyorsun dimi😂
Hahahahah evet nereden biliyosun yaa
Seni takip ediyorum
Bende akış yenilenmedi diyor bugün hep çalınmış mıdır sence 🙁
Yoo ben platoniğime çatur çutur yazıyorum sorun olsa bilirdim kshjdj