2 ay önce numarami silmişti. Dün tekrar eklemiş.
Numarami kendisi mi eklemiştir yoksa telefonunu degistirdigi için eski rehberi tekrar mı yüklenmiştir
Numarami kendisi mi eklemiştir yoksa telefonunu degistirdigi için eski rehberi tekrar mı yüklenmiştir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2 ay önce numaranı silen kişinin seni ekleyip edilemediğini neden kontrol ediyorsun? Bir de burada soracak kadar polemik haline getirmissin şaka gibi
Bundan sanane? Asıl soruma cevabin yoksa mesgul etme
İki secenek de olabilir o yüzden cevap vermedim. Numaranı gmail üzerinden kaydettiyse ve gmail hesabini silip yeniden telefona bagladiysa bazen sildigi kisiler rehbere düşebiliyor. Bence kendisi eklemistir çünkü şimdiye kadar numarani tekrardan silebilirdi, ya umursamadı ya da sana dönmeyi planladigindan yeniden silmedi. Seni kendi isteğiyle eklediyse de yedekte tutuyor başka aciklamasi olamaz. Hâliyle her iki sekilde de sonu kotu biten bir hikaye. Yerinde olsam önüme bakardim ama "banane" doğru.
Zaten ben engelledim onu bana yazsa da ulaşamaz. Ben sadece naptigini anlamaya çalışıyorum. Tesekkurler
Rica ederim. İnan umursamadiginda daha mutlu olacaksin :)
kendi eklemistir
Yeni telefona rehberi aktarırken yanlışlıkla eklenme ihtimali yok dimi
telefona numarani kaydederken sime ya da telefonun hafizasina eklemistir numarani ilk basta. numarani sildiginde de nereye kaydettiyse oradan silinir. sim ile tasinmaz. benim bildigim
sen yine de bi sure bekle , hatayla eklenmissen fark ettiginde silecektir. oradan daha net anlayabilirsin
Aynen kontrol edeyim. Teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!