İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
çok renkli ve karışık olmuş epilepsi krizi geçiririm ben bunu pc de her gün görsem bide dışarı çıkmadığın o kadar belli ki insan bi kahve veya manzara fotosu koyar alttaki gibi :D
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
çıkıyorum😅Manzara fotoğrafları var, fakat Bu colaja uyumlusu yoktu. Kahve içmeyide sevmem o yüzden kahve fotoğrafıda yok
Anladım manzara olarak camdan çekilmiş basit bir hoş hava görselide olabilirdi bence çünkü kendini çok tekrarlayan pozlar var hep ve poşet hiç göze hoş durmuyor çok fazla acemi bir çekim olmuş sjsj :D
Beğenmediğimden değilde bence daha iyisi olabilirdi kendimce yorumluyorum güzel olmuş aslında ama bu dediklerimi düzeltirsen on numara daha iyi olur biraz takıntılıyım :D
dalga geçme🤦🏻♀️Bence gayetde güzel. Ayrıca sen 12 yaşındayken Nokia telefonları daha yeni çıkmışdı ve onun için walpaper kullanmak olmuyordu bile. Yalancıııığğğğ
durumdan hoşnut ve memnun olduğunu belirtmek için kullanılan nezaket sözüdür. ve; yapılan bir iyiliğe karşı duyulan gönül borcunu sözle anlatmaktır. "teşekkürler" de hemen hemen aynı anlamda kullanılır.