Haricilerden bir fırka olan Ezarika’nın kafaları kesilip Dimeşke asıldığında Ebu Umame r. a geldi ve dedi ki : “ Cehennemin köpekleri, cehennemin köpekleri … ! Bunlar var ya bunlar, semanın altında öldürülenlerin en şerlileridirler. Semanın altında öldürenlerin en hayırlıları da bu haricileri öldüren şahıslardır ”. Bunun üzerine Ebu Umame’ye : “ Bunlar cehennemin köpekleridir “ sözü senin mi, yoksa bu sözü Rasulullah’tan mı işittin? ” dediler. Ebu Umame’de : “ Bu sözü bilakis Rasulullah’tan bir degil, iki değil, üç değil birçok defa işittim ” dedi. “
ya nerden nere bağladın. kardeş senle tartışacak değilim vahabi harici bid ad ehli ile diyaloğa bile girmem . ebu haris reddiye yaz google izle , uyanırsan ne ola yok uyanamazsan cehenneme zümera . hadi kal sağlıcakla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bunlar cehennem köpekleri vahabiler bunları dinleyen din den çıkıp işitçi olur
dinlemeyiniz dinletmeyiniz.
Cehennem köpeği olduğuna dair delilin nedir?
Haricilerden bir fırka olan Ezarika’nın kafaları kesilip Dimeşke asıldığında Ebu Umame r. a geldi ve dedi ki : “ Cehennemin köpekleri, cehennemin köpekleri … ! Bunlar var ya bunlar, semanın altında öldürülenlerin en şerlileridirler. Semanın altında öldürenlerin en hayırlıları da bu haricileri öldüren şahıslardır ”. Bunun üzerine Ebu Umame’ye : “ Bunlar cehennemin köpekleridir “ sözü senin mi, yoksa bu sözü Rasulullah’tan mı işittin? ” dediler. Ebu Umame’de : “ Bu sözü bilakis Rasulullah’tan bir degil, iki değil, üç değil birçok defa işittim ” dedi. “
. . .
bayburdi.tr.gg/...-Cehennem-k.oe.pekleridirler.htm
Abi :) Ebu umame mi demiş Ebu Haris , Ebu Hanzala cehennem köpeği diye :)
Link atmana gerek yok abi yazsanda olur.
. . .
https://youtu.be/TObKSXA87Ss
ebu haris ebu hanzala ve tayfası hepsi vahabi harici cehennem köpekleri işte
1.400 yıl önce den mi diyecekti Peygamber Efendimiz s. a. v ebu haris gelcek o cehennem köpeğidir diye
bunların hep başlarında ebu vardır zaten . neyse iyi geceler
Hanefi İmam Olan İmamında ismi ; EBU Hanife
ya nerden nere bağladın. kardeş senle tartışacak değilim vahabi harici bid ad ehli ile diyaloğa bile girmem . ebu haris reddiye yaz google izle , uyanırsan ne ola yok uyanamazsan cehenneme zümera . hadi kal sağlıcakla
Bi bakmam yetti. Bu uzun sakallı tipleri ciddiye alamıyorum
Bune kötü bir yaklaşımdır.
Yazik
Insanliginizi bir yerde birakmis olmalisiniz
Aynen