Whatsapp benzeri app kullanıyorum. Tek farkı kullanıcı ismiyle de arama yapabiliyoruz. Bi kaç yabancı arkadaşımla konuşuyorum. Numaramı kullanıcı adımı hiç söylemedim. eski erkek arkadaşım sadece biliyor.
Geçen gün twitch yayını yaparken telefonuma sapıkça bir mesaj geldi. Kimsin diye sordum bi kaç gün sonra görüldü attı. Delireceğim kim beni nasıl bulmuş olabilir? Nasıl ortaya çıkabilirim?
Geçen gün twitch yayını yaparken telefonuma sapıkça bir mesaj geldi. Kimsin diye sordum bi kaç gün sonra görüldü attı. Delireceğim kim beni nasıl bulmuş olabilir? Nasıl ortaya çıkabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesaj duruyosa şikayette bulun numarası falan varsa bakalım birdaha aynı şeyi yapabiliyomu nasıl insanlar varsa ne istiyolarsa büyük ihtimal sizi yakından tanıyan biri bu numaranızı yoksa nasıl bulsun engelleyin sizde uğraşmaya bile değmez eğer engellediğiniz halde sürekli mesaj atmaya aramaya başlıyosa işte bu sefer elinizdeki mesajlarla birlikte gidip hakkında şikayette bulunun
Bir daha yazarsa online polise şikayet etmeyo düşünüyorum. Malum yurtdışında yaşayan birisi
O kendini belli eder yakında
Eder mi etmez mi bilemiyorum. Her yayına çıktığımda kendimi izleniyormuş gibi hissediyorum
O zaman düz mantık sadece yayın açtığında olan bişeyse seni takip edenlerden biridir.. chate yaz delikanlıysa çıksın yok karıysa o.. amna koyum de çıkar o zaman :)
Telegram kullanıyorsun muhtemelen
Telegram değil başka bi uygulama