İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Yapmak istediğin tam olarak nedir :)
0
27 Yorumla
Soran
+1 yıl
şudur... mesela bir film arayacağım internetde. filmin adını yazmak için ekrandakı fare işaretcisi ile ordan oraya gezıp sonra da ok tuşu için öbur tarafa git bul. hiç pratik değil. telefondan kullanamaz mıyım. bi mobıl uygulama olsa telefonun klavyesi ile yazsam diye düşündüm
ne kadar uğraltıysam da olmuyo. tv ve telefon aynı wifi ye bağlı. ama mobıl uygulamalar tv yı görmuyo. Google hesabım tv dekı ıle aynı değil ondan değildir değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz de bundan kullanıyoruz, aslında basit kullanımı alışınca. Uygulama yok sanırım
benım kullandığım bu değil. mantık basit de tek tek ekranda harfleri dolaş tıkla o sıkıcı
Yapmak istediğin tam olarak nedir :)
şudur... mesela bir film arayacağım internetde. filmin adını yazmak için ekrandakı fare işaretcisi ile ordan oraya gezıp sonra da ok tuşu için öbur tarafa git bul. hiç pratik değil. telefondan kullanamaz mıyım. bi mobıl uygulama olsa telefonun klavyesi ile yazsam diye düşündüm
Al bakalım ;)
play.google.com/.../details
hey 😀🙌 teşekkür ederim. akşam deniyeyim bakalım nasıl bişi.
hey, rica ederim :D :D
ama bu xiomi için. benım tv axen. üstelık telefonda kızılötesi yok. yıne de olur mu?
Televizyonla işin yok, TVbox'ının markası mi değil mi?
değil. magroid xs diye bir şey
dene yinede yolladığımı, olmazsa haber ver
teşekkür ederim :)
Reca ederim
ne kadar uğraltıysam da olmuyo. tv ve telefon aynı wifi ye bağlı. ama mobıl uygulamalar tv yı görmuyo. Google hesabım tv dekı ıle aynı değil ondan değildir değil mi
Yo sanmıyorum. Tekrar bi bakayım cevap yazacağım
cihazı söktüm tv den geri vermeyi deneyeceğim. akşama kadar çözüm bulursan belki vermem :)
O zaman iade edeceksen Xiaomi Mi Box S al.
bunu 600 tl ye aldım. o kaç para acaba.
950 civarı :)
Biraz pahalı.
bunu iade alacaklar mı bakalım. alalı bi hafta falan oldu. yenısını düşünürüm
İnternetten mi aldın?
yok tanıdıktan aldım. ama kullandım bi haftadır denedim
Tamam direk iade et
geri verdım. neyse ki verdi paramı. yenı de almıcam başka marka. kuracam edecem uğraşamam
Aslında mantıklı olan smart tv ama oda 7-8 den başlıyor
bak 600 tl cepte kaldı. bununla 40 kavanoz alman turşusu alabiliyorum 😀😀 boş ver smart tv yi :))
Pazar günü aldım, Kühne Tatlı Ekşi Burger Turşusu :D Sen turşu olayını nereden biliyorsun :D
Senın sayfandakı soruya cevap yazan bendım de ordan biliyorum :)
Sen miydin o :D Nereye kayboldu dedim bende :D
Google play
tamam Google play de.. var mı uygulama