İnternet & Teknoloji Yeni bir telefona gizli klasördeki fotoğraflar nasıl yedeklenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yedekleme nasıl yapılır kayboldun istemiyorumYeni telefona nasıl aktarilir Yeni bir telefona gizli klasördeki fotoğraflar nasıl yedeklenir? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Yapılır Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Windows ta iPhone için 3uTools programı var. Bütün fotoğraflarını bilgisayara yedekleyip sonradan tekrar yükleyebilirsin 0 0 Yorumla
ZayıfKadınSeviyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Rar programı indir, şifrele yeterli. Göremez kimse. Ben öyle saklıyorum. 0 0 Yorumla
Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne resmi 1 3 Yorumla kemal-ecz +1 yıl gizli klasöre kuş böçek fotorafı koyacak değil demi.. Yorumla Soran +1 yıl @kemal-ecz yo gayet de kuş resmi Yorumla MrYurtman +1 yıl Ahahhahaah amcaya kuşunu göster evladım, hani kuş uçuyor mu kuş 😁😁😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Windows ta iPhone için 3uTools programı var. Bütün fotoğraflarını bilgisayara yedekleyip sonradan tekrar yükleyebilirsin
Rar programı indir, şifrele yeterli. Göremez kimse. Ben öyle saklıyorum.
Kuş böcek resmi mi yoksa saklamak istediğin
Ne resmi
gizli klasöre kuş böçek fotorafı koyacak değil demi..
@kemal-ecz yo gayet de kuş resmi
Ahahhahaah amcaya kuşunu göster evladım, hani kuş uçuyor mu kuş 😁😁😁😁
Niye gizli