Ben birine bir hesabı hacklemesi için para yatırdım ama dolandırıldım ve hesap hacklenmedi o jacker son anda benden havklenmesini istediğim hesabın adını istedi bende yazdım o hacker hesap sahibine dese sizin hesabı hacklemek için bana para ödedi falan diye o kişide suç duyurusunda bulunsa instadan şu hesap benim için böyle bir ödeme yaptı diye. Ben çıkar mıyım bu bir suç mudur
Güncellemeler
+1 yıl
Ben biraz baktım hesaba giriş yapıldığında ıp adresinden falan bulunur diyor ama ben o hesaba hiç giriş yapmadım sadece dolandırıldım
Avukat hukukçu falan var mı bir şey sormak istiyorum?
Peki teşekkür ederim bir şey daha sorsam bu hackerler dediğim şeyi yaparmı yani hesap sahibine böyle böyle bir durum var falan diye mesaj falan atarlar mı daha doğrusu dolandırıcılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çözdürelim sitersena rakdaşımda onalrı hackleyebilir
Yok arkadaşım ben doydum canım birde sana para falan yatıramam
ne parası be
Yok arkadaşım para da istemesen gerek yok ben doydum
ne kladar verdi, n
Cüzi bir miktar ben giden paraya değil hem canım hem de suça bulaşmaya yakınlığıma kızıyorum
canım
Nedense bir sözcüğü sürekli canım diye çeviriyor s*laklık sözcüğünü
Suç tabiki bilişim sistemine giriyorsun
İnstagram üzerinden konuştuk ve kimsenin hesabına girmedim
Girseydin suç olurdu ama şu an suç oluşmamış zaten
Peki kişi yinede şikayet etse işlem başlatılır mı
Her şikayete işlem başlatılır ama bir şey çıkmaz
Peki teşekkür ederim bir şey daha sorsam bu hackerler dediğim şeyi yaparmı yani hesap sahibine böyle böyle bir durum var falan diye mesaj falan atarlar mı daha doğrusu dolandırıcılar
Bence onlar zaten yapacağını yapmış suçluluk psikolojisiyle bu olayla uğraşmazlar artık rahat ol
Tamamdır sağolun
Önemli değil
Kimse uğraşmaz bunun için
Şikayet etmekle falan mı
Etmekle de bulmakla da
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim