İnternet & Teknoloji Teknolojik aletlerde marka takıntınız var mı? BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Söz konusu teknolojik ürünler olunca bilindik markalardan kullanma gibi bir takıntınız var mı yoksa her şey işimi görür diyenlerden misiniz? Teknolojik aletlerde marka takıntınız var mı? Cevapla Marka Soruları İş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet telefonda genelde Samsung allanıyorum mesela yıllardır. Alışmışım, vazgeçemiyorum. 0 0 Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yok çoğu zaman f/p ürünlerini seçerim. Çünkü benim için önemli olan işlevidir. 0 0 Yorumla
queenofwands Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kulaklık hoparlör gibi şeylerde jbl kullanıyorum örneğin 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bende genel olarak her şeyde marka takıntısı var. En ıvır zıvır şeyim bile marka olmak zorunda. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Marka olmadan almam garantisi özellikle oluyor çünkü 0 0 Yorumla
TommyVercetti35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Marka tabi ki onemlidir ama koru korune marka diye bir urunde satin almam. Urunleri birbirleriyle karsilastiririm , yorumlarini ve inceleme videolarini izlerim , mumkunse yerinde gidip inceler oyle satin alirim. 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sadece telefonda Apple başka da kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet telefonda genelde Samsung allanıyorum mesela yıllardır. Alışmışım, vazgeçemiyorum.
Yok çoğu zaman f/p ürünlerini seçerim. Çünkü benim için önemli olan işlevidir.
Kulaklık hoparlör gibi şeylerde jbl kullanıyorum örneğin
Bende genel olarak her şeyde marka takıntısı var. En ıvır zıvır şeyim bile marka olmak zorunda.
Marka olmadan almam garantisi özellikle oluyor çünkü
Marka tabi ki onemlidir ama koru korune marka diye bir urunde satin almam. Urunleri birbirleriyle karsilastiririm , yorumlarini ve inceleme videolarini izlerim , mumkunse yerinde gidip inceler oyle satin alirim.
Siemens takıntısı var
Sadece telefonda Apple başka da kullanmam
Evet var.
Yok bence hepsi aynı işlevi görüyor zaten
Evet kesinlikle
Benim var ya
alman japon olsun da
Servis ağı onemli