Şu soru sosyal medya olsa anlardım ama İnternet hiç olmadan zor. Düşünüyorum da uzem dersi yapmak zorunda kalsam İnternet mecbur lazım olacak. Bir de şunu düşünüyorum :Ya ailemden uzak bir yere gelin gidersem... En azından İnternet varken görüntülü görüşürüz, özlem gideririz. Uzaktan zor yani İnternet olmadan. İç güveyi olmayı kabul etsin en iyisi. 😂😂
Kabul ederdim elbette sonuçta artık sevdiğim insanı bulmuşum telefon kullanmasam bile olur pekte önemli bir şey değil telefon kullanmak internete girmek ama aynı şekilde kendisi de öyle yaparsan kabul ederim yoksa asla
Hayır tabiki internet devrinde yaşıyoruz kabul etsem de mümkün değil. Başımızı alıp insanlardan soyutlanıp hayatımız boyunca karavanda dünyayı gezeceksek olabilir ahjashjdhd (ama bu da mümkün değil ztn)
yahu böyle bir çağda nasıl internetsiz yaşanır ki bu sadece sosyal medya vs için değil artık haberleşmek için bazen bi rahatsızlığımız için , küçük bir bilgi araştırması için , yemek tarifi için vs vs birçok şey için internete muhtaç gibi bir duruma geldik. o yüzden maalesef internetsiz artık olmaz...
Evlenecegim erkek bana internete gereksinim duymayacagım bir hayat sunuyorsa daha ne isterim ki demekki ilgi bilgi alısverisi karşılıklı olacak dinamik iletisim ooo harika
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer çok seviyorsam ve bu kurala kendide uyacaksa kabul ederdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunu dusunmeye sira gelene kadar, dusunecek cok sey var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslıdna kocamla ben bi dünya kurmalıyız evet inşallah tanımda internet bakmaya gerek duymaz amin