İnternet & Teknoloji YouTube'da en çok hangi videoları izlersiniz? En beğendiğiniz YouTuber kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlgilendiğiniz kategori nedir? Enes Batur Orkun ışıtmak Barış Özcan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç YouTube'da en çok hangi videoları izlersiniz? En beğendiğiniz YouTuber kim? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ya ben eğlence amaçlı videolar izliyorum. Genelde Sefa Kındır ve arkadaşlarını izliyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. nygmaneobarış özcangökhan karaaslanbenim tkaip etitğim youtuberlar bunlar 0 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl *görkem Yorumla
TheOzlemS Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Fetö'cü barış izliyorum ben genelde. diğer iki malı izlemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fetocu mu o Yorumla TheOzlemS +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya ben eğlence amaçlı videolar izliyorum. Genelde Sefa Kındır ve arkadaşlarını izliyorum
nygma
neo
barış özcan
gökhan karaaslan
benim tkaip etitğim youtuberlar bunlar
*görkem
Genellikle psikologları takip ediyorum.
Fetö'cü barış izliyorum ben genelde. diğer iki malı izlemem
Fetocu mu o
Evet
portal, beyhan budak izle
Yemek videoları izliyorum