İnternet & Teknoloji Türkiye'de en çok tercih edilen teknolojik alet hangisi sence? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En çok hangi teknolojik aleti kullanıyorsunuz? televizyon mu telefon mu bilgisayar mi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl cok süper soru tesekkurler 💖 Türkiye'de en çok tercih edilen teknolojik alet hangisi sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Telefon maalesef Bilgisayar tercih edilmeli olduğu halde 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl herkeste tv ve telefon var ps4 olabilir 1 0 Yorumla
Sevgi43561 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Telefon canım beni tanıdın mı kardeşim? 2 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl evet canim hatirladim Yorumla Pnrakgl +1 yıl tamam canim yazarim simdi Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. Telefon, elimden düşmüyor. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. TV ya da telefon. Bende üçüde var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Telefon maalesef
Bilgisayar tercih edilmeli olduğu halde
herkeste tv ve telefon var ps4 olabilir
Telefon canım beni tanıdın mı kardeşim?
evet canim hatirladim
tamam canim yazarim simdi
Telefon, elimden düşmüyor.
TV ya da telefon. Bende üçüde var
İşlerim için bilgisayar, iletişim için telefon.
Telefon sanırım
Telefon tabisi.
Valla neyi tercih etmem dersen robot supurge
Telefon 🤔
Benim telefon. telefon benim sevdam.
Telefon tabiki