İnternet & Teknoloji Bu notla karşılaşsanız ne yapardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Stroyde bir an bunu okusanız ne yapardınız? Güncellemeler+1 yıl ... Bu notla karşılaşsanız ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Costina Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çifte ¡ntihar teklif ederdim bari ölürken yalnız olmasın diye 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sevdigin birisi olursa mı? Kim olursa olsun mu? Yorumla Costina +1 yıl Zaten etrafımda sadwce sevdiklerim olduğu için hangisi olursa olur Yorumla Soran +1 yıl Peki yazan kişinin yalnız olduğunu nereden cıkardın ki? Bari ölürken yalnız olmasın demişsin. Yorumla Costina +1 yıl Yalnız olmayanın derdini anlatacak biri vardır intihar eden birini oraya sürükleyen yalnızlığıdır.. Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak çözüm olmuyor ki çoğu zaman. Allah yardımcın olsun diyorlar bir tek. Yorumla Costina +1 yıl İşte niye anlatsın ki? Kimse yardımcı olmuyor. Derdinde yanında olan seni allaha havale eden değil yanında olup derdine derman arayandır Yorumla Soran +1 yıl maalesef tam da öyle. Allah'ın da yardım ettiği yok zaten. Yorumla Costina +1 yıl İşte o yüzden yalnız olmasın dedim çünkü ben de yalnızım bazen Yorumla Soran +1 yıl Bazen yalnızsan iyi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çifte ¡ntihar teklif ederdim bari ölürken yalnız olmasın diye
Sevdigin birisi olursa mı? Kim olursa olsun mu?
Zaten etrafımda sadwce sevdiklerim olduğu için hangisi olursa olur
Peki yazan kişinin yalnız olduğunu nereden cıkardın ki? Bari ölürken yalnız olmasın demişsin.
Yalnız olmayanın derdini anlatacak biri vardır intihar eden birini oraya sürükleyen yalnızlığıdır..
Anlatmak çözüm olmuyor ki çoğu zaman. Allah yardımcın olsun diyorlar bir tek.
İşte niye anlatsın ki? Kimse yardımcı olmuyor. Derdinde yanında olan seni allaha havale eden değil yanında olup derdine derman arayandır
maalesef tam da öyle. Allah'ın da yardım ettiği yok zaten.
İşte o yüzden yalnız olmasın dedim çünkü ben de yalnızım bazen
Bazen yalnızsan iyi :)