Birçok internet hizmeti sağlayan marka abartmalarıyla ünlüdür, Türk Telekom gibi markalar da 16 megabit indirme hızına ayda 120 lira istiyorlar. “İnternet” dendiği vakit akla ilk hangi marka geliyor?
Türkiye’de en iyi internet hizmetini sağlayan marka hangisidir?
Bende Türk Telekom kullanmaya başlayınca online oyun oynayamıyordum ne yazık ki, Türk serverlerin de bile 90-120 Ping’i görüyordum. 150 kez aradıktan sonra çözdüler sorunu, 3 telefon bağlandıktan sonra internet demeye bin kişi lazım çünkü Ping 300-400’lere kadar çıkıyor. 50 megabitlik paketine ise 249 lira istediler. Şaka gibi ama gerçek ne yazık ki
Türknet gayet iyiydi başlarda. İlk aylarda felaket hız vardı ama zamanla çöp oldu. Geneli böyle olduğu için taahhüt avantajı olması yüzünden tercih ediyorum yoksa parama yazık.
evimde Türknet kullanıyorum hızı çok iyi tahüt zorunluluğu yok, işyerimde Türktelekom metro ethernet ve superonline radyolink hattı kullanıyoruz, ikiside gayet güzel superonline fiat olarakta avantajlı genişbant internette.
Türk Telekom’un alt yapılarını kullanabilirler, söylenen hız ile verilecek paranın alakasız olduğunu görüyoruz. 1-2 megabayt download hızına 120 lira vermek bana pek mantıklı gelmiyor doğrusu