Lg abimin 2006 sünnet Cd leri vardı Cd galiba 2006 yıllarına ait olmalı galiba Yıllar sonra buldum sildim güzelce Dvd oynatıcıya taktım ama No disc yazıyor bir tane cd, bir filmin cd si onu takınca sorunsuz açıldı ama abimin sünnet cd sini takınca açılmıyor sebebi ne bilen var mı lütfen, eski anılar için açıp izlemek istiyorum lütfen bilen varsa yazsın acaba o dvd okuyucu sadece film mi açıyor, cd yi başka yere takmadım bilgisayarımın cd okuyucu yok başka nereye takıcağımı bilemiyorum dvd okuyucu aklıma geldi sadece ama oraya takınca da açılmadı
Güncellemeler
+1 yıl
cd de sorun yoktu sağlam'dı :(
Güncellemeler
+1 yıl
9 10 sene önce bilgisayara taktığım da çalışıyordu hala sağlam ama çalışmıyor bu sefer
Cd yi dvd oynatıcıya taktım ama açılmıyor sebebi nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
kolanya ile falan sil hala açılmıyorsa maalesef cd ölmüştür . yani muhtemelen pc inde okuyucu olsaydı da okumayabilirdi o cd yi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
kolonya ile sildim olmadı cd de öyle film yok sünnet videosu var abimin ve ben lg dvd oynatıcıda denedim acaba dvd oynatıcı sadece film alıyor olabilir mi
bi internet kafeye gitmeyi düşünüyorum ama internet kafeler baya değişmiş 5 ay önce bi internet kafeye gitmiştim , oyun bilgisayarları var hep cd okuyucu yoktu hiçbirinde üstelik p+vy+n gibi ortam olmuş ışıklı falan ve 5 lira olmuş saati, benim bilgisayarım'da da cd okuyucu yok
CD çalışıyor bugün kardeşim yanlışıkla bir tuşa bastı CD de takılıydı dvd açıktı bir den müzik halay sesleri falan geldi hoparlor den ama korku ile kapattığım için yakalayamadım o görüntüyü şimdi de açamıyorum :( ama en azından cd çalışıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
cd ye yazımdan kaynaklı olabilir. yani veri diski olarak yazılmıştır ya da başka bir format
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
cd de öyle film yok sadece sünnet videosu var ve 2 tane var abimin sünnet videosu ve ben lg dvd oynatıcıda denedim acaba dvd oynatıcı sadece film alıyor olabilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kolanya ile falan sil hala açılmıyorsa maalesef cd ölmüştür . yani muhtemelen pc inde okuyucu olsaydı da okumayabilirdi o cd yi
kolonya ile sildim olmadı cd de öyle film yok sünnet videosu var abimin ve ben lg dvd oynatıcıda denedim acaba dvd oynatıcı sadece film alıyor olabilir mi
yani her şey olabilir . keşke bi yakının falan aaaa dur kardeş bence bi internet kafeye git :D
eğer hala açmazsa demek ki cd pert olmuştur
bi internet kafeye gitmeyi düşünüyorum ama internet kafeler baya değişmiş 5 ay önce bi internet kafeye gitmiştim , oyun bilgisayarları var hep cd okuyucu yoktu hiçbirinde üstelik p+vy+n gibi ortam olmuş ışıklı falan ve 5 lira olmuş saati, benim bilgisayarım'da da cd okuyucu yok
ama düzgün eski bir internet kafe bulmaya çalışıcam
CD çalışıyor bugün kardeşim yanlışıkla bir tuşa bastı CD de takılıydı dvd açıktı bir den müzik halay sesleri falan geldi hoparlor den ama korku ile kapattığım için yakalayamadım o görüntüyü şimdi de açamıyorum :( ama en azından cd çalışıyor
o i miş :D aynen en azından cd çalışıyo . işte bence sana bi dvd okuyucu lazım
usb li cd okuyucular var ikinci el falan alsan da kenarında dursa gerçi genede sen bilirsin. senin adına sevindim gözün aydın :D iyi günler
cd ye yazımdan kaynaklı olabilir. yani veri diski olarak yazılmıştır ya da başka bir format
cd de öyle film yok sadece sünnet videosu var ve 2 tane var abimin sünnet videosu ve ben lg dvd oynatıcıda denedim acaba dvd oynatıcı sadece film alıyor olabilir mi
Oda olabilir. İşte cdye farklı yazılmıştır ya da dosya uzantısı farklıdır oynatıcı farklı uzantı oynatmaz
Tamirciye git
CD pert
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!