İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Tik Tok kullanan insanla muhatap olmuyorum. Ne amaçla kullanırsa kullansın ya da sadece izlesin benim için boş insandır. Bir neslin zekada aşırı gerilemesine sebep olan uygulama.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Ne veya nasıl olduğunun bir önemi yok. Gocunan insanlar kendine hakim olsun, çocuğuna hakim olsun eğer kendine ve çevresine zararlı olduğunu düşünüyorsa. Ya ülke kısıtlamaya gider ya da insanlar kendileri çözerler.
Ben oradaki içeriklerin ülkenin durumunu, geleceğinin kimlere emanet olduğunu, ve ciddi anlamda endişelenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kapatılsa da kafalar o kadar çalışıyor yani anladın mı? Kapansa da o kullanıcılar yine aynı zeka düzeyine sahip.
İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
Kendi halinde ona buna b*k atmadan, düzgün içerik üretenlere lafım yok... Ama %80lik kısmı bir süre sonra sapıtıp saçma sapan içerikler yapıyorlar.. Boş beleş çapulcuların toplandığı bir platform gibi geliyor bana...
Aslında soyle diyeyim farklı bir sosyal medya uygulaması biraz snapchatin ilerisi gibi Ve cok fazla kullanmayı dogru bulmuyorum ve kulllanmıyorum hesabım yok Tabi kisilerij kendi tercihi zevkler ve renkler tartısılmaz sonucta Ya sence desem?
Tiktok, twitter ve instagramı ÇÖP olarak görüyorum. 3 ü de kapatılmalı ve 3 ü de IQ düşürücü, erkek düşmanı, cinsiyetçi, feminist siteler, uygulamalar.
Tiktok hesabım var ama vizdeo vs atmak için değil bazen arada video izliyordum ama saçma sapan şeyler çok çıktığı için direk geçiyordum 1 hafta kadar baktım sonra komple sildim gereksiz buluyorum 🙂