Kardeşim fake hesap açıp biriyle bir günlük konuşması olmuş konuştuğu kişiye sohbetten başka birinin fotoğrafını atmış ama kızın ismini soyismini kullanıcı adı olarak kullanmamış fotoğraflarınıda paylaşmamış argo şiddet tehdit +18 içeren vb konuşmaları asla olmamış çocuk fake hesap olduğunu öğrenince fotoğraftaki kızın gerçek hesabına mesaj atmış biri fotoğrafını bana attı diye kız da savcılığa vericeğini söylemiş biz hesabı sildik ama kızın elinde hesabın ekran görüntüsü varmış savcılık polis adresi telefonu bulabilir mi böyle bişeyle uğraşır mı?
Bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim
Bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulabilir , arkadaşımın oğlunun başına gelmişti bir şey , ayrılınca face hesap açıp kızın nude fotograflarini internette paylaşmış kızın ailesi savcılığa vermişti
Anladım ama nude fotoğrafını falan paylaşmadı sadece kızın instagramda olan kapalı bi fotoğrafını atmış
Aynı şey
Aynı şey değil ki kızın özelini ya da çıplak bi fotoğrafını atmamış ya da herhangi bi sayfada paylaşmamış sadece instagramından alıp çocuğa bu benim demiş sonradan zaten fake hesap olduğunu bu kız ben değilim dediğini belirtmiş
Özel olması için illa çıplaklık mi olması gerekiyor? Sonuçta resmini paylaşmış
Tamam da binlerce kişi fake hesap açıyo her şikayet edilen bulunsaydı ohoo benim sadece öğrenmek istediğim savcılık bu işle uğraşırmı sonuçta çok öok büyük bi olay değil
Çokta güzel uğraşırlar merak etme. Umarım güzel bir ders alır
Polis savcılık ıp ve ıd adresini abd den kolay kolay alamıyo ama anca çocuk kaçakcılığı tehdit gibi olaylarda ben çoğu arkadaşımdan duydum dolandırıcılık yapıldığında bile takipsizlik çıkıyormuş vermıyolarmış
Şikayet olursa 7 sülalenizi bulurlar dostum, uğraşmaz diye bir şey yok sonuçta izinsiz birisinin fotoğrafı yayılmış
Bulunca ne olur peki eve mi kağıt geliyo
açtığı hesap telefon numarası üzerinden onaylı açıldıysa bulur
Evet telefon onaylı ama böyle bir çok olay olduğu için polis böyle bir şey için uğraşırmı bildiğim kadarıyla amerikadan falan ıd istiyorlarmış amerikada çok önemli bir olay olmadığı sürece vermiyormuş
evet abd den id ve ip adresi ister amerikada mahkeme varsa verir
Peki sence abd bunun için id ip adresi verirmi
Savcılık bu işe bakmaz bile
Bende öyle düşündüğüm için sordum çok büyük bi olay değil uğraşırlar mı diye öğrenmek istedim
Şikayet olursa bulurlar
Şikayet olsada çok büyük bi olay olmadığı için savcılık polis bununla uğraşırmı
Şikayet olursa bulurlar ne demek
Tabiki
Geldi mi başınıza?
Hayır ama az cok anlarim bu islerden
Savcılık uğraşır mı sence böyle bişey için
Konu ne
Kardeşim fake hesap açıp biriyle bir günlük konuşması olmuş konuştuğu kişiye sohbetten başka birinin fotoğrafını atmış ama kızın ismini soyismini kullanıcı adı olarak kullanmamış fotoğraflarınıda paylaşmamış argo şiddet tehdit +18 içeren vb konuşmaları asla olmamış çocuk fake hesap olduğunu öğrenince fotoğraftaki kızın gerçek hesabına mesaj atmış biri fotoğrafını bana attı diye kız da savcılığa vericeğini söylemiş biz hesabı sildik ama kızın elinde hesabın ekran görüntüsü varmış savcılık polis adresi telefonu bulabilir mi böyle bişeyle uğraşır mı?
Uğrasmaz ya avukat falan tutmasi lazim oda zor yani bir sey olmaz
Peki teşekkür ederim
Kız blof yapmistir kagaya takılcak bir durum yok. yanlis yazmisim ayni yorurumu baskasina yazdim onu kaldırir mısin
Tamam kaldırdım sağolasın zaten hesabı sildik pek uğraşmaz diye düşünüyorum
Tesekkür ederim. ugrasmaz onemsiz bir sey
Valla zor is be
Uğraşmazlar mı yani?