Tiktok benim telefonumda yüklü yalnız ben kısa kısa yemek tarifleri için kullanıyorum atıyorum KFC Tavuğu yapmaktır, ne biliyim ciğer pişirmektir, evde ekmek yapmaktır falan filan beğeniyorum bu kanalları ve takip ediyorum aklıma takılan bir şey olursa açıp oradan bakıyorum onun dışında öyle boş boş saatlerimi elimde telefon ekranı aşağı yukarı kaydırmakla uğraşamam
Hepsine çizgi çizmişim, çünkü çok gereksiz şeyler olmaya başladığımdan dolayı artık midem bunalmasını istemiyorum. Yarardı olan şeylere bakmak daha mantıklı.
Eğlenceli videolar var sadece ilk başlarda tiktok senin zevkini bilmediği için her türden video gösteriyo ama kullandıkça sadece senin beğeneceğin türden videoları gösteriyor. Yani tiktok için cringe diyenler, eğer sürekli onları izliyo olmasaydınız cringe videolar sürekli karşınıza çıkmazdı haha kendilerini ele veriyorlar sanki.
Müstehcen olmayan bir içerik izliyor isen neden utansın. Yanlış anlaşılma korkusu, Demek ki temelin de Arzu ettiğin hayat ve içerisin de bulunduğun hayatta bir çelişki ve gizlilik var. Benin öyle bir derdim yok 😂
Kullanmıyorum sosyal medyalarin hiç birini KS hariç tiktok dünyanın en rezil en boş uygulamasıdır bir insanın para için kendini nasıl kepaze rezil ettiğinin göstergesidir
Bazen bazı şarkıları dinlerken aynı hissi yaşıyorum ama sonra sallıyorum gidiyor, herkesin kendi hayatı sonuçta. 😂 Farklı hiç hesabım yok hepsi reel. 😂
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > TikTok videosu izliyorum ama utandığım için çevremden saklıyorum. Kullandığınızı sakladığınız bir sosyal medya uygulaması var mı?