İnternet & Teknoloji Instagram başkasının gözünden bakınca takip kısmı fazla gösteriyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Profilime girdiğimde bende başka niye böyle sizdede böylemi? Güncellemeler+1 yıl Başka profilden bakınca takip edilen 161Kendimde 159 Instagram başkasının gözünden bakınca takip kısmı fazla gösteriyor? Cevapla Instagram Soruları Profil Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baktığın hesaptan engellenmiş kullanıcılar gözükmeyebilir veya senin engellediğin ama onun engellemediği kişiler falan 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Onada baktım yok aynı kişiler Yorumla Gökuflex +1 yıl İlla ki vardır bir şey ama şu an bilemiyorum yani yaşamadım daha önce Yorumla Soran +1 yıl Sende başka profilden bakınca aynımı yazıyor Yorumla Gökuflex +1 yıl Valla bakmadım da aynıdır herhalde bı bak bakayım goktandmr kaç kişi gözüküyor ben de bakcam Yorumla Soran +1 yıl Bak bakalım merak ettim Yorumla Gökuflex +1 yıl 275 e 273 gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Sendedemi aynı 😂😂 Yorumla Gökuflex +1 yıl Yav sen bak diye hesabımı attım bakmadın mi bende takipçi ve takip edilen bu attıklarim Yorumla Soran +1 yıl O değil takip edilen kısmı başka hesapta başka yazıyor ona bakacaksın Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Engelleyen hesaplar onlar muhtemelen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onada baktım tek tek aynı kişiler ama 🙄🙄 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Tek sorun bu mu kanka gece gece 😂 0 0 Yorumla
Ahmetbzk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bakmamıştım aklıma soktun şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendimden bakınca 159 başka profilden bakınca 161 diyor takip edilen şaka gibi Yorumla Ahmetbzk +1 yıl O kadar fark ediyorsa problem değil😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baktığın hesaptan engellenmiş kullanıcılar gözükmeyebilir veya senin engellediğin ama onun engellemediği kişiler falan
Onada baktım yok aynı kişiler
İlla ki vardır bir şey ama şu an bilemiyorum yani yaşamadım daha önce
Sende başka profilden bakınca aynımı yazıyor
Valla bakmadım da aynıdır herhalde bı bak bakayım goktandmr kaç kişi gözüküyor ben de bakcam
Bak bakalım merak ettim
275 e 273 gözüküyor
Sendedemi aynı 😂😂
Yav sen bak diye hesabımı attım bakmadın mi bende takipçi ve takip edilen bu attıklarim
O değil takip edilen kısmı başka hesapta başka yazıyor ona bakacaksın
Engelleyen hesaplar onlar muhtemelen.
Onada baktım tek tek aynı kişiler ama 🙄🙄
Tek sorun bu mu kanka gece gece 😂
Bakmamıştım aklıma soktun şimdi
Kendimden bakınca 159 başka profilden bakınca 161 diyor takip edilen şaka gibi
O kadar fark ediyorsa problem değil😂
Bırak öyle görünsün
Nasıl yani