Akıllı Telefon Alışverişi Telefon fiyatları resmen uçtu, günümüzde telefon almak artık lüks mü? İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 iPhone 11’in satış fiyatı 15 bin liraya, 13 pro max’in satış fiyatı ise 43 bin liraya dayandı. Günümüzde uygun fiyatlı bir telefon kalmış mıdır? Telefon fiyatları resmen uçtu, günümüzde telefon almak artık lüks mü? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Uygun Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne iPhone almayıversinler bi zahmet oppo poco redmi gibi daha uygun telefonlarda var 1 0 Yorumla
motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 94% +1 yıl Maalesef fiyatlar çok yüksek bunun için telefon alırken doğru seçim yapmak, kaliteli bir marka tercih etmek şart. 1 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,1b cevap paylaştı. adamlar 2 telefon fiyatına 1 telefon satıyor. bu aralar kesinlikle telefon alınmaz hele ki ayfon mu delilik :D 1 0 Yorumla
Kazgan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Lüks telefon her zaman lüksdü uygun fiyatlı telefon vardır 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hersey aldı başını gidiyor artık bie telefona da o kadar para vermem zengin olsam dahi 1 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl telefona pronet taktirayim bari. O kadar oldu ku yav fiyatlar. Ben aldigimda 20.000’di 1 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İphone 11 7200 tl ye almıştık şaşkınım gerçekten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar Bir Adım Öne
iPhone almayıversinler bi zahmet oppo poco redmi gibi daha uygun telefonlarda var
Maalesef fiyatlar çok yüksek bunun için telefon alırken doğru seçim yapmak, kaliteli bir marka tercih etmek şart.
adamlar 2 telefon fiyatına 1 telefon satıyor. bu aralar kesinlikle telefon alınmaz hele ki ayfon mu delilik :D
Lüks telefon her zaman lüksdü uygun fiyatlı telefon vardır
Hersey aldı başını gidiyor artık bie telefona da o kadar para vermem zengin olsam dahi
telefona pronet taktirayim bari. O kadar oldu ku yav fiyatlar. Ben aldigimda 20.000’di
Samsung almak bile lüks oldu
İphone 11 7200 tl ye almıştık şaşkınım gerçekten
Lüks oldu maalesef
Evet olabilir
maalesef öyle
evet lüks
Yok tl çakıldı
Var var