Güncellemeler
+1 yıl
Ne çok sapık var ya burada! Valla geceliği ücretsiz desem saldırır bunlar. Ayy, maazallah. Ama, kuzucum, kocacığım... Sen akıl verdin KS'ye sor diye. Seninle nişanlanan aklıma tüküriiim! hehehehehe! :D
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çoooooook teşekkür ederim! Özellikle @Danadandini ye! <3
Kararım, Tulpar T5 ve, yine bende şansımı denemek istyorum! Siparişi veriyorummmm, umarım bir sorun çıkmaz! Çok heyecanlıyım şimdiden! Sipariş gelince, tekrar güncellerim soruyu!
Kendinize çok dikkat edin, iyi geceler! :) #Gamer4Life #KawaiiGamingGirl
Kararım, Tulpar T5 ve, yine bende şansımı denemek istyorum! Siparişi veriyorummmm, umarım bir sorun çıkmaz! Çok heyecanlıyım şimdiden! Sipariş gelince, tekrar güncellerim soruyu!
Kendinize çok dikkat edin, iyi geceler! :) #Gamer4Life #KawaiiGamingGirl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ekran boyutunu belirtiyordu yanlış hatırlamıyorsam T5 15" - T7 17" olması lazım. ben aldım 2 ay önce monster ama memnun kalmadım iade ettim
Neden kiii? Ne gibi bir problem yaşadın? Genel soruyorum yani :)
rtx3060 ekran kartı olan versiyonu almıştım. oyunlardan atıp durdu. tv ye yansıtmada ekran akış sorunları vardı. epey uğraştılar uzaktan bağlantıyla ama çözülmedi. 20bin verdiğim makineyle bu kadar uğraşacaksam dedim geri verdim.
Üzüldüm yaaa. Ama, onların ücretsiz servisi falan yok muydu? Var diye biliyorummm... :(
Geçmiş olsun kuzum. Ben de şansımı T5'den yana deneyeyim bari. :)
Yorumun için tenks! <3
servis veriyor da o parayı verip uğraşılır mı yaw. üstelik grafik performansı benim şu an ki 750 ekran kartım çok farklı değildi. çok oyunda deneyemedim tabi sorun çıkınca sadece witcher yükleyip göreyim dedim ama sevmedim. piyasayı takip ediyorum asus alacam gene. 10 yıldır canavar gibi çalışıyor şaşmam daha
arada ucurum yok bence ozellik olarak uygun olani al
Yani, ikisi de neredeyse istediğim özelliklerle RAM olsun, depolama olsun aşağı yukarı aynı değere geliyor. T7 nin isminden daha ''üstün'' olduğunu düşünmeye başladım şimdi, onu mu alsam ki?
En son çıkan hangisiyse onu al alt modellere güncelleme gelmiyor
Mirba
Mirhabaaaa! <3
Sen ne keyifli bir arkadaşsın
Naaaaalaka?
Heyecanını buraya kadar fark ettiriyorsun
Eeeeee?
Ok
T7 tercih ederdim
Alla alla... Aralarındaki fark ne ki yahuuuu? :)
boyut olarak dha büyük ve özellik güç bakımından iyi fark var... senin yerinde olsam mümkünse masaüstü canavar gibi bi sistem dizerdim.. dizüstüye o kadar para ne bileyim yani
Masaüstü bana kaba geliyor. Hem, dizüstünü istediğim gibi parıltılarla filan kaplamak daha kolay ve sevimli oluyoooo! :) Ondan diyorum yani, kuzuuuuu!
Hımmm... T5'le şansımı denemeye karar verdim ama yine de yorumun için sağ ol! <3
ne demek rica ederim.. şimdiden hayırlı olsun
Tenks! <3
T5 alın bence