Tulpar T7 mi yoksa Tulpar T5 mi alsam, karar veremedim, aralarındaki fark ne, yardımcı olacak var mı?

Herkese mirrrbaaaa! :)) İlk sorumla karşınızdayımmm!
Şimdik, sevgili dostlar... Aklıma bir sorucuk takıldı, karar veremiyorum!

Az önce, Monster'ın sitesine baktım ve O DA NE! Harika bilgisayarlar var! Şöyle bir baktım, fiyatlar bayağı uçmuş yahuuu! :( Sonrasında, iki tane bütçeme uygun T7 ve T5 buldum. Ama, aralarındaki farkı anlamadım. Neden 1300-1500 lira fark var aralarında ve 7 ve 5, neyi temsil ediyo? Kafamda bin bir tilki! Üffff! Meraktan çatlayacağım yaaaa! :(

25 bin TL bütçe ile, en uygunu hangisi olur? RTX 3060 da olsun da istiyorum. Babam bilgisayar mühendisi olunca, grafik kartlarından falan anlamak zor olmuyoooo! ;)

Eee, tatlişlar? Ne dersiniz? Şimdiden hepinize tenk yuu veri maaaaaç! <3
Güncellemeler
+1 yıl
Ne çok sapık var ya burada! Valla geceliği ücretsiz desem saldırır bunlar. Ayy, maazallah. Ama, kuzucum, kocacığım... Sen akıl verdin KS'ye sor diye. Seninle nişanlanan aklıma tüküriiim! hehehehehe! :D
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çoooooook teşekkür ederim! Özellikle @Danadandini ye! <3
Kararım, Tulpar T5 ve, yine bende şansımı denemek istyorum! Siparişi veriyorummmm, umarım bir sorun çıkmaz! Çok heyecanlıyım şimdiden! Sipariş gelince, tekrar güncellerim soruyu!

Kendinize çok dikkat edin, iyi geceler! :) #Gamer4Life #KawaiiGamingGirl
Tulpar T7 mi yoksa Tulpar T5 mi alsam, karar veremedim, aralarındaki fark ne, yardımcı olacak var mı?