İnternet & Teknoloji Gmail ve Youtube hesabım çalındı. Ne yapacam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir hacker sanırım kanalımi silmiş, posta adresimi girdiğimde bulunamadı diyor. Güncellemeler+1 yıl Çalan kişi yabancı herhalde Güncellemeler+1 yıl Youtube hesabımı geri aldım. Yuppii😂 Gmail ve Youtube hesabım çalındı. Ne yapacam? Cevapla Gmail Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melro Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Benım de çalınmıştı 2 yıl önce. Gmail ile iletişime geçerek almıştım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende geçtim fakat benim bütün bilgilerimi degistirmis Yorumla Melro +1 yıl Kimlik fotokopisi falan yollıaksınız Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hiç bir şey yapamazsın getti bebiş 🥹 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alırım umarım ya Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Umarım Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Ticari bir kazanç yoksa çokta mühim değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Para kazaniyordum Yorumla taytayko7 +1 yıl Hadi ya kötü olmuş o zaman benimde 22 .4 binlik ticari hesabım kapandi geçmiş olsun Yorumla
patronnur Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl suç duyurusunda bulun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Değer mi sence Yorumla patronnur +1 yıl eğer büyük bir kanalın varsa ve içerisinde gizli fotoğraf video başkasının eline geçmemesi gereken bir şey erkenden davran bence Yorumla Soran +1 yıl Sadece dilekçe mi vericem Yorumla patronnur +1 yıl siber suçlarda toplanıyor bu olaylar ifadeni dilekçeye dökerler kayıt şu bu şüpheli bulunur ise şikayetçi olursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benım de çalınmıştı 2 yıl önce. Gmail ile iletişime geçerek almıştım
Bende geçtim fakat benim bütün bilgilerimi degistirmis
Kimlik fotokopisi falan yollıaksınız
Hiç bir şey yapamazsın getti bebiş 🥹
Alırım umarım ya
Umarım
Ticari bir kazanç yoksa çokta mühim değil
Para kazaniyordum
Hadi ya kötü olmuş o zaman benimde 22 .4 binlik ticari hesabım kapandi geçmiş olsun
suç duyurusunda bulun
Değer mi sence
eğer büyük bir kanalın varsa ve içerisinde gizli fotoğraf video başkasının eline geçmemesi gereken bir şey erkenden davran bence
Sadece dilekçe mi vericem
siber suçlarda toplanıyor bu olaylar ifadeni dilekçeye dökerler kayıt şu bu şüpheli bulunur ise şikayetçi olursun
1000tl ver geri vereyim