Sınava girerken bırakmıştım babama oda eve gitmiş eve gelene kadar sinir krizi geçirmiştim Sınavım kötü geçti diye ama sınav sonuçları çok iyi gelmişti sadece eve gelene dek Telefonsuz kalmıştım morarmıştım bide bir gün boyunca Telefonsuz kalsaydım sanırım kafayı yerdim
Günümüzde çok zor , bir çok insan için bu dediğiniz. Şahsen elim kolum gibi telefonum. Ben ciddi bir bağımlıyım ve tedaviye ihtiyacım olduğunu biliyorum. Hafta sonu uzaklaşmayı denedim olmadı. Şarjdayken bile özlüyorum canım sevgilimi.
Evet geçirdim de hatta bazen bakmiyorum bile süs diye duruyor. İnsanın hayatından o kadar çok çalıyor ki kafayı kaldırıp etrafına bakmıyor hale geliyoruz. Telefonsuzluk daha iyi cep telefonu cepte dursun mantığına gidiyorum 😅
1 gün nedir ki? Staj zamanlarında telefonumu kırmıştım bozuktu diye 6 7 ay öyle kaldım inanılmaz rahattı o kadar uzun süre bilerek almadım daha sonra iş gereği dolayısıyla mecbur aldım 😂
Eğer tüm günüm bir şeylerle meşgul olarak geçecekse telefonum olmadan o günü tamamlayabilirim. Ayrıca dışarıya çıktığımda da elime telefonumu almak aklıma gelmez doğrusu. Dolu dolu geçiyor o günlerim.
Evet telefonum olmadan bir gün geçirebilirim; yalnız diğer gün ona kavuşana kadar yanıma kimse yaklaşmasın. Sadece bir güncük bak bir 😅 karşılıksız ve çıkarsız. Saygılar 🖐️😌
Sanmıyorum, çünkü şarkı dinlemeyi çok seviyorum ve tüm şarkıları spotifydan dinliyorum. Laptopumu sürekli yanımda taşıyamayacağım için biraz imkansız geliyor.
Telefonum olmadan yaşamak isterdim. Ama.. iş yeri, aile, navigasyon, google, nette bilgi arayışı gibi kısıtlayıcı nedenlerden dolayı mümkün değil. Sosyal medya kullanmıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
Geçiririm ama içim içimi yer, bilgiden yoksun kaldığım için bir çok şey kaçırdığımı düşünürüm. Üstelik telefon üzerinden para kazanmaya çalışıyorum. Büyük eksiklik olur.
Geçiremem. Çünkü, işim oluyor ve var ya gruptan iyi azar işitirim. Velilerim beni topa tutar. Yok böyle olacağına telefon olsun daha iyi. Gerekir ise telefon elimde öleyim.
Pandemi sürecinde telefonum arızalanmıştı tamir ettirmek mümkün değil la o süreçte kitaplara yöneldim Alim olmaya az kalmıştı imkanım olsa tuşlu telefona geçerim
şu an 11. sınıfım, 9. sınıfta okulda telefonumu almışlardı müdür 1ay boyunca vermemişti gece uyurken birden uyandım ve yastığımın altını kontrol ettim telefon var mı diye o an anladım ben telefon bağımlısı olmuşum. ve birgün geçiririm fakat zor olur