Biraz eski windows 7 kullanıyorum ekran kartımda yandı onboard kullanıyorum
i3 3.30 ghz
4 gb ram
64 bit işletim sistemi
ram taktırmayı düşündüm bazen kasıyor zaten başka türlü pek destek yapamam, her şey cep yakar oldu, siz ne dersiniz?
i3 3.30 ghz
4 gb ram
64 bit işletim sistemi
ram taktırmayı düşündüm bazen kasıyor zaten başka türlü pek destek yapamam, her şey cep yakar oldu, siz ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir 4 gb ram daha tak eğer ikinci bir slot varsa 8 gb olarak kullan baya rahatlarsın
tabi hangi ddr modelini kullanıyorsan ona göre ram almalısın yoksa anakartına uyumlu olmaz takılmaz ram
Kingston marka, ddr2 kullanıyorum galiba, hangi model olduğunu nerden bakacaz, ona emin olmak lazım. Slot var boş, dün bi ram gördüm googlede 2 gb yazıyordu 4 varsa onu alırız yoksa 2 de olsa katkısı olur heralde.
ram in üstündeki etikette hangi ddr olduğu yazabilir ona bir bakın bazılarında yazmıyor ama yine de bir göz gezdirin
veya anakartınızın modelini internetten araştırın hangi ddr kullandığı anakartın özelliklerinde yazar
2 gb lık ram de kurtarabilir sizi elbette ama 4 olursa daha iyi olur tabi siz bilirsiniz
Evet, tamam ben hallederim saol desteğin için, artık hangisi nasipse denk gelirse onu alırız.
anakartın modelin öğrenmek için başlattaki proğramlar ve dosyaları ara yerine sistem bilgisi yazın
ve sistem bilgisi seçeneği gelecektir ona tıklayın
sistem modeli karşısındaki yazanlar anakartıızın modelidir
o modeli google de aratabilir hangi ddr kullandığınızı öğrenebilirsiniz
Evet girdim ama orada yazmıyor sanki, model kısmında system product name yazıyor, üretici kısmında ise system manufacturer yazıyor.
Ddr3 667 mhz ramı öğrendim bunun hızı önemli mi
ramların hızı önemlidir ama hangi hızı anakartınız destekliyorsa o hızda çalışır ramlar
mesela 667 mhz bir ram yerine 1600 mhz bir ram takabilirsiniz ama 1600 değil yine 667 mhz de kullanırsınız
kısacası anakart ve işlemci ne destekliyorsa o kullanılıyor
Normalde 667 * 2 = 1333 gerçek hız buymuş, bu detayı bi forum sitesinde bi arkadaş yazmış, onun ramda aynı, orada daha iyi anladım, zaten programda indirdim orada da 1333 (667) yazıyor, neyse ana kartıda öğrendim eğer alırsam satıcı sorarsa hepsini söylerim ona göre verir. Yardım için saol dostum.
rica ederim
şimdiden hayırlı olsun
Saol teşekkürler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!