İnternet & Teknoloji Telefon notuna en son neyi kaydettin? lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ben yine gün içinde yapacaklarımı kaydetmişim. başarı yüzdesi 30 🥲 Telefon notuna en son neyi kaydettin? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ala inek tohumlama 1 Aralık demisim 😂😂 Babamın telefonu yanında degildi ben yazmıştım hatırlıyorum bu günü 1 1 Yorumla lsosipatra +1 yıl ahahshd Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Telefon notlarına pek bir şey kaydetmem :D Atıyorum beyne beyn bedava :D 1 0 Yorumla
bir_bakip_gidecektim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Banka bilgileri ikamet vs. kaydediyorum genelde 1 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Islak kek tarifi 0 4 Yorumla lsosipatra +1 yıl vişneli çikolatalı cevizli🙄 Yorumla penséespositives +1 yıl Vişneli evet ama ceviz koymuyorum içine 🙂 Yorumla lsosipatra +1 yıl en sevdiğim tatlı. afiyet olsun sana yani yaparsan 💁🏻♀️ Yorumla penséespositives +1 yıl Marketteyim şu an malzemeleri alıyorum akşama misafirlerim var. Gel beraber olsun 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ala inek tohumlama 1 Aralık demisim 😂😂 Babamın telefonu yanında degildi ben yazmıştım hatırlıyorum bu günü
ahahshd
Telefon notlarına pek bir şey kaydetmem :D Atıyorum beyne beyn bedava :D
İşle ilgili bir not düşmüşüm
sut yaziyo
hiç sorma oraları
Banka bilgileri ikamet vs. kaydediyorum genelde
Islak kek tarifi
vişneli çikolatalı cevizli🙄
Vişneli evet ama ceviz koymuyorum içine 🙂
en sevdiğim tatlı. afiyet olsun sana yani yaparsan 💁🏻♀️
Marketteyim şu an malzemeleri alıyorum akşama misafirlerim var. Gel beraber olsun 🙂
Daha sonra okumak için bir hikaye.
Almam gereken şeyleri yazmıştım.