Fazlasıyla aktif kullacıları var özellikle 18-24 yaş aralığı çok sık kullanır ben de dahil çok sık kullanırım. popülerliğini yitirdiğini düşünmüyorum buradakiler için söylüyorsan zaten birçoğu asosyal içine kapanık ya da 28-35 yaş üstü kişiler onlarda pek ilgilenmez o tür şeylerle
Aslında sanal alem bütünüyle saçma. Ama mecburiyetten kullanıyoruz. Başka şekilde insanlar bir araya gelebilseydi kimse bunları kullanmazdı. Bu uygulamalar insanları yarış içine sokuyor. En güzel paylaşımı ben yapacağım en çok takipçiye sahip olacağım. En güzel hikayeyi paylaşacağım. İnsanların kendilerini kanıtlama yeri olarak görünüyor
Sosyal medyalarin hiç birini kullanmıyorum bugüne kadar da kullanmadım bana hiç bir şey katmiyor hep merak etmisimdir insanlar ne anlıyor tweet atınca ya da her b*konu paylaşınca
Kullanıcısı azalıyor. Benim de etrafımda Instagram kullanmayan bayağı bir kişi var ama yine de hâlâ revaçta bir uygulama. Diğer alternatif uygulamalara kıyasla Instagram daha iyidir.
Kardeşim sen esprinin yap. Korkma. En fazla kafanı çevir, göz ucuyla başka sayfaya geç 😂 daha sonra senden daha da muhteşem espriler çıkar. Geliştirirsin her zaman kendni. Bir kaç insan için kendini 7 milyondan saklama 🤣 bulunursun yine.. Pa PA PA. PA Pat diye patlar espirini. Şu run videoları acayip hoşuma gidiyor. Espirini yaparken kaçan öyle kaçıyor 😂
Sıkıldık instagramdan artık sanırım.. Eskiden günde 10 post atardım, şimdi ayda 1 bile atmıyorum.. Birisinin görüşünde gördüm az önce: " Bir kere post atmayi birakan, bir daha atamıyor " Gerçekten de öyle
Cok sıkıcı geliyor ya bana Herkes bisey le Hava atma pesinde yedigini ceken Gittigi cafede 10 tane snap ceken arabali snap atan insalar felan cok yapmacik geliyor