İnternet & Teknoloji Önerebileceğiniz youtube kanalları var mı 🥰❤? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor GörkemKaraaslani izleyin Oruçta izlenecek kanal önerisi seriii Önerebileceğiniz youtube kanalları var mı 🥰❤? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yagmurcetinturk2 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Versem izlemezsin ki 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Soyle Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Haluk Tatar özellikle son video Yorumla Soran +1 yıl Iy Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Dedim ben bu kadar beceriksiz olduğun icin Yorumla Soran +1 yıl Ben mı beceriksizim Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Bisver Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Haluk tatarı bende söyleyecektim ve beyhan Budak’ta tabiki Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl İzlemez ki Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Yani herkes her şeyden anlıyamıyor tabiki Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Bir zahmet anlasın gözü acilsin Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Ne söylesek boş at gözlüğü olunca insanın çevresini görebilmesi zor yani, Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Yapacak bir şey yok sen izledin mi son videoyu Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Şu sıralar pek izleyemiyorum ama izleyecem, bende sana DİAMOND temayı öneririm, mutlaka beğenirsin videolarına bir bak derim, bağımlılk yapar, çok mükemmel bir kişi ve harika konuları var. Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Hmm bakım bayi Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Baktıktan sonra buraya yaz beğenip beğenmediğini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Versem izlemezsin ki
Soyle
Haluk Tatar özellikle son video
Iy
Dedim ben bu kadar beceriksiz olduğun icin
Ben mı beceriksizim
Bisver
Haluk tatarı bende söyleyecektim ve beyhan Budak’ta tabiki
İzlemez ki
Yani herkes her şeyden anlıyamıyor tabiki
Bir zahmet anlasın gözü acilsin
Ne söylesek boş at gözlüğü olunca insanın çevresini görebilmesi zor yani,
Yapacak bir şey yok sen izledin mi son videoyu
Şu sıralar pek izleyemiyorum ama izleyecem, bende sana DİAMOND temayı öneririm, mutlaka beğenirsin videolarına bir bak derim, bağımlılk yapar, çok mükemmel bir kişi ve harika konuları var.
Hmm bakım bayi
Baktıktan sonra buraya yaz beğenip beğenmediğini
DİAMOND TEMA ‘yı takip et izle aydınlan