İnternet & Teknoloji Vk, Vkontakte yani Rus Facebook’unu kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üye olacaksa güvenilir midir Güncellemeler+1 yıl Güncel Vk, Vkontakte yani Rus Facebook’unu kullanan var mı? Cevapla Facebook Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Daha Türkiye açılmadan önce kullanmaya başladım ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şuna kullanıyon mu dayı Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Dayı derken Yorumla Soran +1 yıl İs 1 Nisan şakası yapmış kadın profilleri erkek olmuş ondan öyle dedim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet 2 Nisan oldu şaka bitmedi daha şunu dediğin vk ise daha Türkiye’de kimse biliyorken hesabım vardı Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Belki ordan kız düşürürüm bir umut mu diyorsun😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnternetten kız düşse nolcak ki? Reelde görüşemedikten sonra… kullandın mı vk Yorumla barbie1997 +1 yıl O ne be Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çıkış yapınca bir daha giremediğim tek uygulama 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl o ne ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yav git bi araştır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İfşa için bire bir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olm ben ne sordum sen ne söyledin. Ders videosu izleyeceğim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha Türkiye açılmadan önce kullanmaya başladım ben
Şuna kullanıyon mu dayı
Dayı derken
İs 1 Nisan şakası yapmış kadın profilleri erkek olmuş ondan öyle dedim
Evet 2 Nisan oldu şaka bitmedi daha şunu dediğin vk ise daha Türkiye’de kimse biliyorken hesabım vardı
Belki ordan kız düşürürüm bir umut mu diyorsun😅
İnternetten kız düşse nolcak ki? Reelde görüşemedikten sonra… kullandın mı vk
O ne be
Hantal ve dandik bir uygulama
Çıkış yapınca bir daha giremediğim tek uygulama
o ne ki
Yav git bi araştır
İfşa için bire bir
Olm ben ne sordum sen ne söyledin. Ders videosu izleyeceğim 😂
Değildir