İnternet & Teknoloji 7.65 atan bir silah 9.17 atabilir mi? gizemlihatun2 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 7.65 mermi atan bir silah 9.18 mermi atabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Sadece merak ettim arkadaşlar deneyecek değilim 7.65 atan bir silah 9.17 atabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Mermi kalibresidir o silahı modifiye etmediğin sürece o büyüklükte mermi dışında mermi almaz yani standart olur hepsi 0 2 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Ne değişirse atabilir? Yorumla JackRocker +1 yıl Orasını bilmiyorum ama silah modifiye etmek yasaktır ülkemizde bir yakalanırsan cezası var Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Atar atar yüzüne patlasın da gör sakın öyle bir hata yapma 0 0 Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Hayır çünkü namlusu ona göre 1 3 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Peki namlu değistirirsek Yorumla Sertsevenadammm +1 yıl Olur o zaman Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Bir kişi söyle yazdı; Namlu şarjör İğne mermi itecegi hepsi degisecek o da yeni bir silah yapmak demek Memiyi degis sorun duzelir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl atamaz bir ara silahlı güvenlik kursuna yazılmıştım hatırladığım kadarıyla polis silahları 7.65 ti onlarla atış yapmıştım atamaz yani 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yüzük dusun yüzük parmagindaki yuzugu baş parmağa takabilirmisin 0 5 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Namlu değiştirirsek ozmn Yorumla Muratby33 +1 yıl Namlu şarjör inne mermi itecegi hepsi degisecek o da yeni bir silah yapmak demek Memiyi degis sorun duzelir Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Bir kisi sadece namlu degisince olur dedi Yorumla Muratby33 +1 yıl Sacmalamis 765 sarjoru 917 ye nasıl oluyor çap ve boy farkı var Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl 9x17 mermi 7.65 e göre çok azıcık daha kalın bir kovan barutuna sahip ve ucu daha kalın Yorumla
TatlıHeykell Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hayır öyle bir şey olsaydı farklı silah çeşitlerine ihtiyaç olmazdı. Buna göre üretim oluyor. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. atamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mermi kalibresidir o silahı modifiye etmediğin sürece o büyüklükte mermi dışında mermi almaz yani standart olur hepsi
Ne değişirse atabilir?
Orasını bilmiyorum ama silah modifiye etmek yasaktır ülkemizde bir yakalanırsan cezası var
Atar atar yüzüne patlasın da gör sakın öyle bir hata yapma
Hayır çünkü namlusu ona göre
Peki namlu değistirirsek
Olur o zaman
Bir kişi söyle yazdı; Namlu şarjör
İğne mermi itecegi hepsi degisecek o da yeni bir silah yapmak demek
Memiyi degis sorun duzelir
atamaz bir ara silahlı güvenlik kursuna yazılmıştım hatırladığım kadarıyla polis silahları 7.65 ti onlarla atış yapmıştım atamaz yani
Yüzük dusun yüzük parmagindaki yuzugu baş parmağa takabilirmisin
Namlu değiştirirsek ozmn
Namlu şarjör inne mermi itecegi hepsi degisecek o da yeni bir silah yapmak demek
Memiyi degis sorun duzelir
Bir kisi sadece namlu degisince olur dedi
Sacmalamis 765 sarjoru 917 ye nasıl oluyor çap ve boy farkı var
9x17 mermi 7.65 e göre çok azıcık daha kalın bir kovan barutuna sahip ve ucu daha kalın
Hayır öyle bir şey olsaydı farklı silah çeşitlerine ihtiyaç olmazdı. Buna göre üretim oluyor.
atamaz
Atmaz. Denemenizi tavsiye etmem
atamaz
Hayır
Atamaz, girmez o deliğe