İnternet & Teknoloji Hangi teknolojik ürüne "Ne kadar da saçma şey!" dediniz? İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Teknoloji gelişiyor ve geliştikçe de saçma sapan ürünler çıkabiliyor. Hangi ürüne “Ne kadar da saçma ya” dediniz? Hangi teknolojik ürüne "Ne kadar da saçma şey!" dediniz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Dolma sarma makinası gibi gereksiz ev aletleri. Yapıyorsun bari düzgün yap. İnce sarsın lfkcjj 2 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çaldığında kaçan alarm saati bana çok saçma gelmişti. 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl El ısıtıcı. Elini cebine koy ya da eldiven tak. Ne gerek var ısıtıcıya yani 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Akıllı saat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dolma sarma makinası gibi gereksiz ev aletleri. Yapıyorsun bari düzgün yap. İnce sarsın lfkcjj
Çaldığında kaçan alarm saati bana çok saçma gelmişti.
El ısıtıcı. Elini cebine koy ya da eldiven tak. Ne gerek var ısıtıcıya yani
Bilmiyorum teknolojiyle aram yok
akıllı saatler bana çok mantıklı gelmiyor..
Akıllı saat
Bilemen
Tam bilmiyorum
Robot süpürge.