İnternet & Teknoloji Aşı kartı nasıl alınır? E-nabızdaki belge, yurt dışı çıkışında geçerli olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ayarlar kısmında pasaport eşleştirme varmış. Eşleştirme yapmam mı lazım? İngilizce olarak alabilir miyim? Yurt dışı çıkışlarda yeterli olur mu? Güncellemeler+1 yıl herkese teşekkürler dostlar Aşı kartı nasıl alınır? E-nabızdaki belge, yurt dışı çıkışında geçerli olur mu? Cevapla Pasaport Soruları Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Aşı karnesi olultur seçeneği vardı diye hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bunu bir kurumdan sorup öğrenseniz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl haklısın hangi kurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aramayın biyeri ben söyleyeyim enabız dan alın. Yoksa oluşturun e nabız hesabı e devletten Yorumla Soran +1 yıl neden o zaman bir kuruma sorun dediniz Yorumla
sariyekeskin10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pasaportu eşleştirme yapmalı mıyım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşı karnesi olultur seçeneği vardı diye hatırlıyorum
Bunu bir kurumdan sorup öğrenseniz?
haklısın hangi kurum
Aramayın biyeri ben söyleyeyim enabız dan alın. Yoksa oluşturun e nabız hesabı e devletten
neden o zaman bir kuruma sorun dediniz
Geçerli olur
Evet, geçerli olur.
Geçerli olur
olur
pasaportu eşleştirme yapmalı mıyım