İnternet & Teknoloji Resimler silinmezse linkten? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sitedeki resimler linkten silinmezse nolur silemedim Güncellemeler+1 yıl Gerçekten çok utanıyorum yaptım bı hata tanıdık vs girur diye resimleri Büyük utanç ve korku içindeyim rabbim ayibimi ört yalvarırım 😔😔🤲 Resimler silinmezse linkten? Cevapla Resim Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Silme linkin le silme işlemi olmuyor sa site 1hafta veya 1 ay içinde otomatik siliyor zaten 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Silme linki yoktu Yorumla Soran +1 yıl Emin misin siliyir mu Yorumla Harbigençç +1 yıl Girdiğin siteye tekrar resim yüklenmesini dene zaten altta yazıyor silme işlemini veya silmez sen ne zaman silineceğini Yorumla Soran +1 yıl Ya yükledim kısa zamsn sinra çöp kutusu var kaldırmış onu Yorumla Harbigençç +1 yıl Site den mi kaldırmışYeni resim denemesi yapman lazım detaylı bilgi alman için resim yüklediğin siteye Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl silinir ya hangi siteye yükledin silme linkide oluyorda 1 18 Yorumla Soran +1 yıl İmgg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee tamam silinir oradan Yorumla Soran +1 yıl Silme linki yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl linki at bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl linki atarmısın bana Yorumla Soran +1 yıl Link silindi Yorumla Soran +1 yıl Linki sildim yani bilmiyirum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ha silindimi gözün aydın Yorumla Soran +1 yıl Yooo resim linki sildim resim sitede Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açtım Yorumla Soran +1 yıl Sen beni engellemissini Yorumla Soran +1 yıl Yazamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben kimseyi engellemem ya Yorumla Soran +1 yıl İyi bak s ile başlıyor Z ile bitiyor hesabım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bulamadım yok öyle biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl s ile başlayıp Z ile mi bitiyor eminmisin Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kendi yukledigin se dilinir bi sure sonra 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasil Yorumla lovbdy +1 yıl Hangi siteye yukledin.Oksun bi anlik seylen yapmissin sonucta Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Merak etme bir şey olmaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla sinanbey33 +1 yıl Eminim o kadar insan atıyor fotoğraf kaybolup gidiyor yüzün var mıydı fotoğrafta Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla sinanbey33 +1 yıl O zaman hiç korkma bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl E ev vs belli Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. hani link belki silinmiştir at bakim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İmgg Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl nee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Silme linkin le silme işlemi olmuyor sa site 1hafta veya 1 ay içinde otomatik siliyor zaten
Silme linki yoktu
Emin misin siliyir mu
Girdiğin siteye tekrar resim yüklenmesini dene zaten altta yazıyor silme işlemini veya silmez sen ne zaman silineceğini
Ya yükledim kısa zamsn sinra çöp kutusu var kaldırmış onu
Site den mi kaldırmış
Yeni resim denemesi yapman lazım detaylı bilgi alman için resim yüklediğin siteye
silinir ya hangi siteye yükledin silme linkide oluyorda
İmgg
ee tamam silinir oradan
Silme linki yok
linki at bana
linki atarmısın bana
Link silindi
Linki sildim yani bilmiyirum
ha silindimi gözün aydın
Yooo resim linki sildim resim sitede
Tm
açtım
Sen beni engellemissini
Yazamiyorum
ben kimseyi engellemem ya
İyi bak s ile başlıyor Z ile bitiyor hesabım
tamam
bulamadım yok öyle biri
s ile başlayıp Z ile mi bitiyor eminmisin
Kendi yukledigin se dilinir bi sure sonra
O nasil
Hangi siteye yukledin.
Oksun bi anlik seylen yapmissin sonucta
Merak etme bir şey olmaz
Emin misin
Eminim o kadar insan atıyor fotoğraf kaybolup gidiyor yüzün var mıydı fotoğrafta
Hayır
O zaman hiç korkma bir şey olmaz
E ev vs belli
Aha gitti meme foton Her yere
hani link belki silinmiştir at bakim
İmgg
nee
Ne resmi
Herkes görğr
Yayılır
At linki bakayım.
Silinir bekle