BTK tarafından yayınlanan yeni karar kapsamında, Türk Telekom’un toptan internet tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında bir zam yapıldı. Zamlı tarifelerin 1 Nisan’da yürürlüğe gireceğine dikkat çeken TELKODER, “Tüketiciler önümüzdeki dönemde yüksek internet ve sabit telefon faturaları ödemek zorunda kalacak. Kararın gözden geçirilmesini ve geri alınmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.İşletmecilerin maliyetlerinde meydana gelecek olan bu artışın, son tüketicilere de değişen oranlarda yansıtılması bekleniyor.
İnternet fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. bu sebeple kullandığın tarifede değişikliğe gider misin?
Valla ben Türksat kullanıyorum 100 mbps download / 5 mbps upload akıllı sınırsız yani akşam 19 ile 23 arası 25 mbps'ye düşüyor hız. 80 TL falan veriyorum normalde 120 130 TL kulaktan dolayı işitme engelli raporundan dolayı 80 TL tabii 28 Nisan 'da bitiyor taahhüt bitiyor bakalım aynı pakette kalmak için ne kadar isteyecekler birde Gold sinema TV kanalları vesaire her şey dahi 80 oda benim avantajım
Evimde Fixnet kullanıyorum. Şimdi bir çok kişi interneti Türk Telekom ve Turkcell Süperonline dan ibaret sanıyor.
Fixnet 74 TL olan 35 Mbit internetimi 89.90 TL yaptı ve Web sitesine baktığımda ise 100 Mbit internet 99.90 TL ve bende 100 Mbit paketi aldım.
Kardeşimin kaldığı evdeki internet Netgalaksi firmasından almıştım 39 TL 8 Mbit limitsiz paketi 69.90 TL yaptılar zamdan dolayı. Bende bundan dolayı başka alternatif operatöre bakacam.
Turknet kullanıyorum. Geçen ay zam geldi zaten 140 oldu. Tabi eski müşteriler hazirana kadar 100 TL den kullanabilecek. Ekstra bir zam daha gelir mi bilmem ama gitmem. İnternet zorunluluk.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
dünyanın en pahalı ve en b*ktan internetini kullanıyoruz. adamlar cep harçlığı bile denmeyecek düzeydeki fiyatlara 1gbit internet taktırıyorlar evlerinde kullanıyorlar. biz kat kat daha fazlasını ödüyoruz hala 8-16-24 mbit'ten çıkamadık arkadaş.
Bir şeye zam yapıldı demeyin artık. Mesela zam' a internet yapıldı. Zam' a şeker yapıldı filan deyin. Zam bir tüzel kişi oldu büyüdü okula başladı yani öyle bakmak lazım.
zamlar 2 3 gun once yalilmis 40 tl ve uzeri zamlar yapildi internete neden yapiliyor zam ya niye ya ne hale gdik ya nasil cikarci insanlarla dolu bir ulkedeyiz yazik
Geçenlerde Türkiye varlık fonu satın almıştı telekomun birçok hissesini. Kim var başında bu varlık fonunun tabiki Erdoğan. 1 ay sonra zamı yapıştırdı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gelsin allh hepsinin be lasını versin. Zaten dünya genelinde en pahalı ve en kötü hizmeti biz alıyoruz yine zam yapsınlar vicdansız karektersiz yaratıklar. Bu saatten sonra bunlara oy verenlerinde taaaaaa