A-101'den idarelik go mobile marka kablosuz mouse almıştım. Usb aparatı kırıldı. Şimdi mouse algılamıyor.
Bu aparatlar ekstradan satılıyor mudur? Aynı marka olması gerekiyor mu? Bilenler hele bir yardımcı olun. Mouse yepyeni kaldı elimde letgo'da aynı marka mouse arızalanıp sadece aparat satanı tarattım. Bulamadım satan kimse. 😐
Yeni aldığım kablosuz farenin bu USB aparatını nereden bulabilirim?
Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne (Ne işe yarıyor bilmiyorum bastım. :D) Üretici firmaya bul iletişim kurmaya çalış. Bu arada internette aynı soruna benzer vakalara baktım, başka bir usb dongle (usb alıcı) ile eşleme yapıla biliyormuş; lakin her farenin eşleme olayı farklıymış.(Pahalı bence bu yazdığım eşleme pahalı markalar için geçerli? :D) Hee şöyle cevap da buldum sağlam bir elektronikçi bulursan tamir edebiliyorlarmış (Seninki edemeye bilirler.)
İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Yeni fare alacaksın maalesef. Farklı alıcıyla farklı fareyi birbirine uyuşturma işlemi ancak bazı Logitech farelerde mevcut. Yalnız aparatı bulması da zor zaten. Altı üstü 50 lira falan bir fare
Logitech marka alırım belki bu sefer normalde laptopu pek kullanmam. Film indirmeye gideyim dedim. Çantada sıkışmış usb baskı uyguladığından plastik aksam kırıldı. İçinde yeşil bir algılayıcı var. Onu ittirince çalışıyor ama temassızlık yapıyor.
Hımm çok hassas o bölge demek ben de biraz uğraşayım bakalım. Kağıt falan sıkıştırıp ittireyim ileriye üstünü plastik aksamla kapatayım. Normalde siyah parça oturuyor ama içindeki yeşil algilayici geri tepince algilamiyor. Şimdi onun arkasına destek yapacağım bakalım.
Zaten yanında veriliyor. Laptopa takmıştım yanlışlıkla elimle takılı aparata değdi plastik yeri kopmuş. Görselde işaretli parça lazım bana. Başka marka uyumlu olur mu onu bilmiyorum. Mecbur letgo'dan aynı marka arızalı mouse satan birini bulacağım artık yeniden para vermek istemiyorum.
En İyi Cevaplar